Grupa kanałów - problem

wsosniak
Been thanked: 1 time

Mam taki problem z grupą kanałów dla oświetlenia : mam tam 8 kanałów dla włączników światła i jeden z nich KUCHNIA SUFIT się nie włącza ani nie wyłącza - patrz print screen poniżej

Nie ma żadnego problemu kiedy ten jeden kanał włączam/ wyłączam z aplikacji (jako kanał).

Kilka mies temu , kiedy tworzyłem/modyfikowałem tą grupę , to na pewno nie było z nią problemów i ten kanał KUCHNIA SUFIT na pewno sie włączał i wyłączał. A problem zauważyłem dzisiaj kiedy chciałem stworzyć scenę którą jedną z akcji miała włączenie oświetlenia z tej grupy kanałów.

----
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by wsosniak on Sat Jul 30, 2022 9:20 pm, edited 1 time in total.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Aby to zdebugować muszę się do tego przygotować. Podeślij adres email konta na priv-a. Potrzebuję na to kilka dni.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
wsosniak

wsosniak wrote: Sat Jul 30, 2022 8:07 pm ......
KIlka mies temu , kiedy tworzyłem/modyfikowałem tą grupę , to na pewno nie było z nią problemów i ten kanał KUCHNIA SUFIT na pewno sie włączał i wyłączał.
.............
Nawet to nie było kilka mies temu tylko 2 tyg temu kiedy wymieniałem sonoffa na nowego , starego usunąłem z tej grupy, nowego dodałem do grupy , i mi ta grupa na bank chodziła
wsosniak

pzygmunt wrote: Sat Jul 30, 2022 8:10 pm Aby to zdebugować muszę się do tego przygotować. Podeślij adres email konta na priv-a. Potrzebuję na to kilka dni.
wysłany

Return to “Ogólna dyskusja”