Czy to jest celowa zmiana?
Czy można to obejść?
Czy można przywrócić?
pozwolę sobie odświeżyć .... i nieśmiało wywołać autoraYoMan wrote: Tue Aug 16, 2022 8:10 pm
Czy to jest celowa zmiana?
Czy można to obejść?
Czy można przywrócić?![]()
Jako nie-koder i w dalszym ciągu początkujący suplowicz (lub niskozaawansowany) Trochę nie ogarniam githuba, pojęć, działów, etc jak to działa i co oznacza w praktyce. I chociaż issues jest jasne to ogólna niechęć/nieznajomosc każe mojemu umysłowi omijać tą opcjękrycha88 wrote: Thu Aug 18, 2022 3:14 pm Takie problemy to najlepiej zgłaszać na https://github.com/krycha88/GUI-Generic/issues bo tak szczerze to przegapiłem jakoś temat![]()
Dzięki, sprawdzę wieczorem
teraz wygląda, że jest OK.
Nie zaobserwowałem, podobnych problemów u mnie działa bez zająknięcia.YoMan wrote: Fri Aug 19, 2022 9:45 amCały czas mnie zastanawia tragiczne działanie w przeglądarkach na komputerze stron konfiguracyjnych GG. Strony się często nie ładują, ładują z błędami, ładują częściowo, czasami moduł się resetuje. Sprawdzone na Firefox/win, Chrome/Win, Firefox/Ubuntu, Opera/Ubuntu.
Co najciekawsze, na telefonie (Firefox, Chrome) działa OK bez zająknięcia. Czyżby przeglądarki komputerowe w jakiś sposób tak obciążały mój wyciśnięty na maxa moduł, że się gubi?
Może moja konfiguracja zarzuca go jakąś niepotrzebną robotą? Ale w serialu nic nie makrycha88 wrote: Fri Aug 19, 2022 9:49 amNie zaobserwowałem, podobnych problemów u mnie działa bez zająknięcia.YoMan wrote: Fri Aug 19, 2022 9:45 amCały czas mnie zastanawia tragiczne działanie w przeglądarkach na komputerze stron konfiguracyjnych GG. Strony się często nie ładują, ładują z błędami, ładują częściowo, czasami moduł się resetuje. Sprawdzone na Firefox/win, Chrome/Win, Firefox/Ubuntu, Opera/Ubuntu.
Co najciekawsze, na telefonie (Firefox, Chrome) działa OK bez zająknięcia. Czyżby przeglądarki komputerowe w jakiś sposób tak obciążały mój wyciśnięty na maxa moduł, że się gubi?