SLW-02 integracja kanałów wyjściowych.
-
Witam. Proszę podpowiedzcie bo niegdy nie miałem doczynienia z tym modułem. Potrzebuje nim sterować taśmę led 24V d długości około 10 metrów i mocy 9W co daje mi prad 3,75A. Urządzenie obsługuje do 2A na kanał. Czy istnieje fizyczna i wirtualna możliwość pracy równoległej na 2 lub 3 kanałów jako jeden pasek ? Z Góry dziękuję za pomoc
-
SLW-02 nie ma możliwości połączenia wszystkich kanałów w jeden.
W tym przypadku zalecam zastosowanie dodatkowego wzmacniacza.
W tym przypadku zalecam zastosowanie dodatkowego wzmacniacza.
-
A czy jest możliwość wyłączenia w aplikacji widoczności dwóch wolnych kanałów w przypadku zastosowania wzmacniacza i używania tylko jednego kanału ?
-
Tak. Na cloud.supla.org przy dwóch kanałach zmieniasz funkcję na "Brak".
-
A czy dałoby się tak zmodyfikować firmware, aby wszystkie 3 kanały były widziane jako jeden kanał?
Mogę ustawić aby włącznik fizyczny sterował jednocześnie W1+W2+W3 a chciałbym także aby apka sterowała wszystkimi 3 kanałami jednocześnie (bez używania grupy kanałów, bo i tak są na innej zakładce). Czyli aby w apce/cloud można było ustawić K1+K2+K3.
Mogę ustawić aby włącznik fizyczny sterował jednocześnie W1+W2+W3 a chciałbym także aby apka sterowała wszystkimi 3 kanałami jednocześnie (bez używania grupy kanałów, bo i tak są na innej zakładce). Czyli aby w apce/cloud można było ustawić K1+K2+K3.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025
-
Możesz połączyć w grupę z poziomu cloud.supla.org.
-
Ale to jest grupa kanałów i nie można jej wyświetlić razem z pojedynczymi kanałami.
Potrzebowałbym aby te 3 kanały wyświetlały się jako jeden kanał, ale podłączenie 3 taśm ledowych do jednego wyjścia nie wchodzi w grę...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025
-
Na chwilę obecną nie ma takiej opcji.