Ciężko czytelny wykres IOS
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Cześć tylko ja mam tak mało czytelny wykres zużycia wody na IOS , słupek rozciągnięty jest tak jak by wykres ustawinony był na minuty. Poniżej dwa screeny z IOS i android.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by robertklepacki94 on Thu Sep 22, 2022 11:17 am, edited 1 time in total.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Przemku wykres rozjeżdża się po każdym zamknięci aplikacji, nie powinno być na odwrót że jak powiększę wykres i zamknę aplikacje to na nowo otworzy się w domyślnym widoku z słupkami ?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
kurus
Aplikacja na ios jednak trochę kuleje.. widać że na android lepiej jest rozwijana, na ios są tez problemy z przyciskiem 'i' o czym juz było pisane.
Trzeba czekać... bądź zmienić telefon
Trzeba czekać... bądź zmienić telefon
-
Albert
No appka na iOS jest naprawdę tragiczna. Użytkowanie jej od kilku aktualizacji jest bardzo uciążliwe. Jest strasznie zamulona. Trzeba ją ubijać kilka razy, żeby sie włączyła ponownie. Stany kanałów aktualizują się kilka sekund. Tak samo jest na LTE i na wifi domowym. Otwieram bramę dojeżdżając do domu i mija kilka sekund i dalej nie wiem czy brama się otwiera czy coś nie zatrybiło....kurus wrote: Wed Jan 04, 2023 10:53 am Aplikacja na ios jednak trochę kuleje.. widać że na android lepiej jest rozwijana, na ios są tez problemy z przyciskiem 'i' o czym juz było pisane.
Trzeba czekać... bądź zmienić telefon![]()
Nie wiem, dlaczego aplikacja iOS jest tak odsuwana na bok, ale nie usmiecha mi się ani zmienianie telefonu na Android ani tym bardziej zmieniać supli na inny system... a podejrzewam, że grono użytkowników iPhonów jest spore.