Utraciłem dane archiwalne (cały okres użytkowania)
-
Salmar
Witam, mam duży problem
ponieważ po zalogowaniu się do aplikacji supla nie wyświetlają mi się dane archiwalne. Ostatnie statystyki są z 24.10.2022r czyli straciłem dane z 2 lat. Proszę o pomoc w tej sprawie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Salmar
Na żadnym wykresie nie pokazuje mi więcej niż do 24.10.2022r. :/ ech co tu za przeproszeniem się odwaliło mam 2 liczniki energii i w każdym ostatnie dane z 24.10. 2022 :/
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Salmar
Nic nie było ruszane praktycznie nie korzystam z strony www supli tylko z aplikacji na android (na stronie www też brak danych z 2 liczników mew) a z jakiego serwera korzystam z takiego jak był przy zakładaniu konta 
-
Salmar
Sorry zmieniałem ostatnio na 1 liczniku cenę za kWh miało by to wpływ na zresetowanie danych?
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
W dalszym ciągu nie odpowiedziałeś na pytanie, czy w Cloud masz wszystkie dane?
Musisz w miejscu gdzie zmieniałeś cenę za kWh poniżej kliknąć w zakładkę Historia pomiarów.
Musisz w miejscu gdzie zmieniałeś cenę za kWh poniżej kliknąć w zakładkę Historia pomiarów.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Salmar
Do kogo mogę napisać, czy jest możliwość przywrócenia danych archiwalnych może jeszcze na serwerze jest kopia zapasowa