Witam.
Od kilku dni przychodzą mi błędne powiadomienia dźwiękowe na smartfona, że furtka jest otwarta. Tymczasem okazuje się, że otwarcie furtki nie miało miejsca. Z podglądu kamery wyraźnie widać. Ikona w SUPLI jest cały czas zamknięta a powiadomienia przychodzą, niejednokrotnie po kilka w ciągu krótkiego czasu. Podstawiłem nowy api token ale nie pomogło.
Czy ktoś miał podobną sytuację?
Pushover - fałszywe powiadomienia
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
A nie przychodzą Ci one gdy resetuje się połączenie z urządzeniem na serwerze?
Spróbuj z cloud zmienić nazwę jakiegoś kanału i zobacz czy pojawią się powiadomienia.
Korzystasz z powiadomień ze skryptów czy bezpośrednio z urządzenia?
Spróbuj z cloud zmienić nazwę jakiegoś kanału i zobacz czy pojawią się powiadomienia.
Korzystasz z powiadomień ze skryptów czy bezpośrednio z urządzenia?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Mirek5
Nie wiem jak to jest podczas resetowania połączenia. Powiadomienia niejednokrotnie przychodzą w odstępach ok. 1 sekundy a jest ich od sześciu do dziewięciu.
Korzystam z powiadomień bezpośrednio z urządzenia.
Korzystam z powiadomień bezpośrednio z urządzenia.
-
Zibi
Miałem taki problem styki kontaktronu skleiły się w środku, a że miałem sygnał wysterowany na przerwanie proca to wysłał jedno powiadomienie ale już nie było kolejnych.
-
Mirek5
Problem rozwiązany.
Okazało się, że kontaktron "wariował". Wymiana na sprawny i wszystko działa - jak na razie
Dziękuję z podpowiedzi usunięcia awarii.
Okazało się, że kontaktron "wariował". Wymiana na sprawny i wszystko działa - jak na razie
Dziękuję z podpowiedzi usunięcia awarii.