Problem z aktualizacją

Sterownik jednokanałowy
shimano73
Been thanked: 1 time

Witajcie , mam jednego Row'a którego dostałem w ramach testera , jest to egzemplarz jeszcze chyba z przedsprzedaży .
Otóż moduł ten był zamontowany na korytarzu w domu i spisywał sie świetnie , ale mam oświetlenie przy prywatnej drodze które było sterowane zwykłym czujnikiem zmierzchowym , i albo sie psuły alby zasypywał je śnieg - montaż na slupie taurona nad moim licznikiem , zdecydowałem że przeniosę tam ten moduł . I tak se pracuje już dłuuugo bez żadnych problemów z harmonogramem .
Jako że jest to jedyny moduł bez ikonki "i" , pomyślałem że trzeba bo w końcu zaktualizować , a że trzeba wejść na słup :lol: to tak zwlekałem już jakiś czas . Dziś jest ładna pogoda , zdrowie pozwala , więc wlazłem. "Clik" w konfig i "192.168..." i "orzesz ty ..." i co teraz ? Restartowałem go i tak kilka razy i zawsze to samo :o , jak go tu aktualizować ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

Jakie tam masz oprogramowanie obecnie? Coś czuję, że go nie zaktualizujesz. Dorysuj sobie ikonkę "i" :D .
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
shimano73
Been thanked: 1 time

Mirosław F. wrote: Tue Nov 08, 2022 10:59 am Jakie tam masz oprogramowanie obecnie? Coś czuję, że go nie zaktualizujesz. Dorysuj sobie ikonkę "i" :D .
Bardzo stare :lol:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
Mirosław F.
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times

To nie zaktualizujesz........Masz mój adres :P
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55

Return to “ZAMEL ROW-01”