Thw-01

User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

Witam można dodać thw-01 do google home ?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
przygod
Posts: 97
Joined: Wed Jul 17, 2019 9:31 am

Post

W moim są niewidoczne.
User avatar
pzygmunt
Posts: 18491
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Na dzień dzisiejszy są niedostępne dla Google
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

dlaczego w thw-01 co jakis czas pulsuje dioda?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
User avatar
klew
Posts: 8647
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

ramar4 wrote: Sat Dec 10, 2022 6:40 pm dlaczego w thw-01 co jakis czas pulsuje dioda?
Jeśli miga wolno (2s) to ma problem z połączeniem z Wi-Fi. Jeśli nieco szybciej (1s) to ma problem z połączeniem z serwerem
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

mruga szybciej co z tym można zrobić?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

cały czas gubi polaczenie czy coś jest nie tak z serwerem ?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
User avatar
klew
Posts: 8647
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

ramar4 wrote: Sat Dec 10, 2022 7:17 pm cały czas gubi polaczenie czy coś jest nie tak z serwerem ?
Przełęcz w tryb konfiguracyjny i zobacz co jest w last state
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

nie znam się co tam powinno być zrobić ci zrzut ekranu? bo swb-2 też mi dziś rozłoncza nr serwera 49 czy to z pracami serwisowymi jest związane?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03
User avatar
ramar4
Posts: 851
Joined: Mon Dec 28, 2020 7:56 pm
Location: Szydłowiec

Post

Możesz zerknąć Klew co jest nie halo ?
2×ROW-01-ROP-01
2×ROW-01/16A
1×ROW-O1-RWS311J/Z
1×SLW-01
1×SLW-02
4×THW-01
5×DS18B20
1×LIW-01
1×LEW-02
1×MEW-01
1×GMB-03

Return to “ZAMEL THW-01”