FAAC 740/741 z centralą 748D

csharnas
Posts: 138
Joined: Tue Jan 10, 2023 9:49 am

Post

Witam zakupiłem dziś moduł yunshan taki jak na załączonym obrazku czy ktoś z was może mi narysować schemat jak to podłączyć pod silnik faac 741 z góry wielkie dzięki
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
matrix0606
Posts: 333
Joined: Tue Nov 08, 2022 9:05 pm

Post

csharnas wrote: Tue Jan 10, 2023 9:56 am Witam zakupiłem dziś moduł yunshan taki jak na załączonym obrazku czy ktoś z was może mi narysować schemat jak to podłączyć pod silnik faac 741 z góry wielkie dzięki
Według tego co znalazłem w sieci to podłączenie powinno wyglądać trochę inaczej.
Moduł - Centrala 748D
A ---------- 9 lub 10
B ---------- 7 lub 8
C ---------- NC
D ---------- 7 lub 8
E ---------- 1
F ---------- NC
G ---------- wejście na optoizolator +
H ---------- wejscie na optoizolator - (masa)
I tu zależy co wgrasz i co chcesz osiągnąć.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by matrix0606 on Tue Jan 10, 2023 5:49 pm, edited 1 time in total.
Vivo V21 5G 8G RAM + 4G SWAP
Funtouch OS 12 Global
MOBO - MSI B350 Tomahawk
GPU - GTX1060 6G
CPU - Ryzen5 1400 3,2G
PSU - SPC Vero L2 500W 80 Plus Bronze
RAM - HyperX 2x8GB 3200MHz CL16 Predator RGB
csharnas
Posts: 138
Joined: Tue Jan 10, 2023 9:49 am

Post

Wgrany jest soft supla. Czy jak podłączę tak jak mi podałeś będzie pokazywać mi położenie bramy ?
matrix0606
Posts: 333
Joined: Tue Nov 08, 2022 9:05 pm

Post

csharnas wrote: Tue Jan 10, 2023 3:04 pm Wgrany jest soft supla. Czy jak podłączę tak jak mi podałeś będzie pokazywać mi położenie bramy ?
Ok, wgrany soft supla, ale który? Co ten soft Ci robi? Co dokładnie wgrałeś? Bo mogłeś w to wgrać sterowanie przekaźnikiem więc wówczas na bank działać Ci nie będzie.
Vivo V21 5G 8G RAM + 4G SWAP
Funtouch OS 12 Global
MOBO - MSI B350 Tomahawk
GPU - GTX1060 6G
CPU - Ryzen5 1400 3,2G
PSU - SPC Vero L2 500W 80 Plus Bronze
RAM - HyperX 2x8GB 3200MHz CL16 Predator RGB
Pietras81
Posts: 1863
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Kolego coś więcej co wgrałeś albo chociaż skąd masz soft bo tak to nawet czarodziejska kula nic nie powie. Widzisz go chociaż w aplikacji czy w cloud ??
https://pietras-81.aqi.eco/
csharnas
Posts: 138
Joined: Tue Jan 10, 2023 9:49 am

Post

Zrobiłem jak napisał matrix wszystko działa dzięki temat do zamknięcia

Return to “Yunshan wi-fi relay module”