Onemeter

duszek

Witam,
Może was to zaciekawi nie jest to reklama poprostu znalazłem to i zastanawiam się czy kupić i da radę podpiąć pod suple moim zdaniem ciekawa alternatywa w fajnej obudowie do mierzenia stanu licznika
https://youtu.be/VTVV9XidFu0
Nie mogę znalexc dokładnej specyfikacji może wy coś wiecie o tym czy da radę to podpiąć pod suple ?
artur_n

Miałem to jakiś czas, ogólnie sprawdzało się do czasu wymiany licznika który ma hasło na porcie i urządzenie stało się bezużyteczne. Sama firma ma problemy z jaką kolwiek pomocą, można powiedzieć, że wsparcie nie istnieje a dodatkowo od 2 lat robią aplikacje na iOS i nadal jej nie ma.
duszek

Masz nadal to urządzenie zaglądałem co tam jest może da radę pod suple podłączyć się ? A może chcesz sprzedać ? I protestuje ja ja sobiscie ?
artur_n

Pozbyłem się tego jakiś czas temu.
Pietras81

duszek wrote: Sat Jan 14, 2023 1:57 pm Masz nadal to urządzenie zaglądałem co tam jest może da radę pod suple podłączyć się ? A może chcesz sprzedać ? I protestuje ja ja sobiscie ?
A to przypadkiem nie działa po bluetooth. I synchronizuje się raz na jakiś czas.
https://pietras-81.aqi.eco/
Robert Błaszczak

Działa po BT. Producent udostępnia soft do bramki na Raspberry, tyle że nie wiem, co ile to urządzenie wysyła dane z licznika. No i trzeba mieć licznik ze złączem optycznym.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
artur_n

Ma wbudowaną pamięć i do niej zapisuje dane o ile dobrze pamiętam co 5min. Synchronizacja przez bluetooth wrzuca dane w clouda.
Bramka to chyba jedyne sensowne rozwiązania aby nie trzeba było pamiętać o synchoronizacji.

Return to “Nowości”