Cześć,
Nie wiem czy trafiłem z tematem ale nie bardzo wiedziałem jak go jednoznacznie określić. Mam pytanie dotyczące oprogramowania SUPLA. Szukałem nawet w menu na supla cloud ale nie mogłem znaleźć. Czy istnieje taka możliwość (może trzeba coś dokonfigurować) aby móc podglądać historię np otwierania bramy. Chodzi mi o taki przypadek żeby sobie podejrzeć kto (jakie urządzenie) kiedy i o której godzinie otworzyło i o której zamknęło bramę.
Historia wykonywanych akcji
-
Witaj,
Supla nie ma takiej funkcjonalności.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Supla Scripts śledzi historię kanałów.
Supla nie ma takiej funkcjonalności.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Supla Scripts śledzi historię kanałów.
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
-
Jest planowane dodanie takiej funkcjonalności.
Ostatnio było nawet głosowanie nad tym co ma być następne, ale logowanie historii nie zdobylo największej ilości głosów
Ostatnio było nawet głosowanie nad tym co ma być następne, ale logowanie historii nie zdobylo największej ilości głosów
-
To ja podbiję temat
bo już minęło kilkanaście miesięcy.
Nie wiem czy to ktoś z użytkowników czy w związku z awarią supla.fracz włączyło mi się ogrzewanie - w ten piękny ciepły poranek .....

Nie wiem czy to ktoś z użytkowników czy w związku z awarią supla.fracz włączyło mi się ogrzewanie - w ten piękny ciepły poranek .....

-
Sugeruję zastosować oficjalny termostat.
-
Co dalej nadal nie jest transparentne bo wyników nie opublikowano tak samo jak Road mapy na ten rok a już zaraz połowaklew wrote: Wed Jan 25, 2023 6:24 am Jest planowane dodanie takiej funkcjonalności.
-
Komentujesz post sprzed 1,5 roku. Wyniki tamtej ankiety były publikowanerafalekkalwak@wp.pl wrote: Sat Apr 27, 2024 9:59 amCo dalej nadal nie jest transparentne bo wyników nie opublikowano tak samo jak Road mapy na ten rok a już zaraz połowaklew wrote: Wed Jan 25, 2023 6:24 am Jest planowane dodanie takiej funkcjonalności.
Ostatnio było nawet głosowanie nad tym co ma być następne, ale logowanie historii nie zdobylo największej ilości głosów![]()
-
Hahaha fakt xD jakoś źle mi się wyświetliło jako świeże ,wybaczklew wrote: Sat Apr 27, 2024 10:48 amKomentujesz post sprzed 1,5 roku. Wyniki tamtej ankiety były publikowanerafalekkalwak@wp.pl wrote: Sat Apr 27, 2024 9:59 amCo dalej nadal nie jest transparentne bo wyników nie opublikowano tak samo jak Road mapy na ten rok a już zaraz połowaklew wrote: Wed Jan 25, 2023 6:24 am Jest planowane dodanie takiej funkcjonalności.
Ostatnio było nawet głosowanie nad tym co ma być następne, ale logowanie historii nie zdobylo największej ilości głosów![]()