Gotowy moduł, 2 przekaźniki bez napięciowe, własny soft.

SOYER
Posts: 844
Joined: Wed Aug 10, 2022 12:29 pm
Location: Kryry

Post

Cześć, możecie doradzić jakiś gotowy moduł, zasilany z AC 230V, 2 przekaźniki bez napięciowe, sterowany przez aplikację Supla(wifi) z możliwością wgrania własnego softu, ew. gui generic.
Potrzebuję jednym urządzeniem zasterować bramą(impuls 1s) oraz oświetleniem(on/off).
cinas
Posts: 228
Joined: Sun Aug 14, 2022 6:59 am

Post

Tu masz fajne przekaźniki nie ma problemu iż klika jak się uruchamia
https://allegro.pl/oferta/sonoff-re5v1c ... 3089893545
Do tego zasilacz
https://allegro.pl/oferta/modul-zasilac ... 1648318918
Pietras81
Posts: 1863
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

SOYER wrote: Mon Feb 06, 2023 6:48 pm Cześć, możecie doradzić jakiś gotowy moduł, zasilany z AC 230V, 2 przekaźniki bez napięciowe, sterowany przez aplikację Supla(wifi) z możliwością wgrania własnego softu, ew. gui generic.
Potrzebuję jednym urządzeniem zasterować bramą(impuls 1s) oraz oświetleniem(on/off).
Jak nie musi być na 230v to polecam coś z ryżowego pola.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
https://pietras-81.aqi.eco/
kurus
Posts: 1098
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

Pietras81 wrote: Mon Feb 06, 2023 9:35 pm
SOYER wrote: Mon Feb 06, 2023 6:48 pm Cześć, możecie doradzić jakiś gotowy moduł, zasilany z AC 230V, 2 przekaźniki bez napięciowe, sterowany przez aplikację Supla(wifi) z możliwością wgrania własnego softu, ew. gui generic.
Potrzebuję jednym urządzeniem zasterować bramą(impuls 1s) oraz oświetleniem(on/off).
Jak nie musi być na 230v to polecam coś z ryżowego pola.
Co to za maduł dokładnie? Podeślij link szuakm czegoś takiego i widzę jakieś gpio jeszcze ma wyprowadzone to pod sht by mi podeszło..

OK mam

https://pl.aliexpress.com/item/10050051 ... 00130400_2
Gitman
Posts: 517
Joined: Sat Nov 05, 2022 7:52 am
Location: Bielawa

Post

Pietras81 wrote: Mon Feb 06, 2023 9:35 pm
SOYER wrote: Mon Feb 06, 2023 6:48 pm Cześć, możecie doradzić jakiś gotowy moduł, zasilany z AC 230V, 2 przekaźniki bez napięciowe, sterowany przez aplikację Supla(wifi) z możliwością wgrania własnego softu, ew. gui generic.
Potrzebuję jednym urządzeniem zasterować bramą(impuls 1s) oraz oświetleniem(on/off).
Jak nie musi być na 230v to polecam coś z ryżowego pola.
Generalnie jeśli ma być używane do otwierania bramy to nawet nie powinno.
SOYER
Posts: 844
Joined: Wed Aug 10, 2022 12:29 pm
Location: Kryry

Post

Tak dokładnie, nie misi być 230V, ale może.
SOYER
Posts: 844
Joined: Wed Aug 10, 2022 12:29 pm
Location: Kryry

Post

vajera
Posts: 448
Joined: Wed Oct 31, 2018 7:58 am

Post

a gdzie to można zakupić?
SOYER
Posts: 844
Joined: Wed Aug 10, 2022 12:29 pm
Location: Kryry

Post

Pietras81
Posts: 1863
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

kurus wrote: Tue Feb 07, 2023 7:06 am
Pietras81 wrote: Mon Feb 06, 2023 9:35 pm
SOYER wrote: Mon Feb 06, 2023 6:48 pm Cześć, możecie doradzić jakiś gotowy moduł, zasilany z AC 230V, 2 przekaźniki bez napięciowe, sterowany przez aplikację Supla(wifi) z możliwością wgrania własnego softu, ew. gui generic.
Potrzebuję jednym urządzeniem zasterować bramą(impuls 1s) oraz oświetleniem(on/off).
Jak nie musi być na 230v to polecam coś z ryżowego pola.
Co to za maduł dokładnie? Podeślij link szuakm czegoś takiego i widzę jakieś gpio jeszcze ma wyprowadzone to pod sht by mi podeszło..

OK mam

https://pl.aliexpress.com/item/10050051 ... 00130400_2
Ja kiedyś kupowałem tutaj trochę taniej:)
https://pl.aliexpress.com/item/10050016 ... pt=glo2pol
https://pietras-81.aqi.eco/

Return to “Zrób to sam”