Na jednym urządzeniu komputer mini pc x86 zainstalowałem:
1. Debian 11
2. Docker
3. Home Assistant Supervised on Debian 11 & Home Assistant OS Agent
4. Portainer
5. Proxy nginx manager
6. supla-docker
Ostatnie 3 punkty robiłem wg Twojego tutorial z pewnymi zmianami, ponieważ nie korzystam z CloudFlare i domeny na nic.eu.org
Wygląda że wszystko przebiegło pomyślnie włącznie generowaniem certyfikatu SSL używając Proxy nginx manager. Wszystkie w/w usługi działają, certyfikat wygenerowany dla moja.nazwa.com jest ważny. Wystawiony dnia sobota, 11 lutego 2023 18:06:29, Wygasa dnia piątek, 12 maja 2023 19:06:28
Lecz w Containers w 2 miejscach mam Status unhealthy (niezdrowy). Logi w opisie.
Pomimo tych 2 "błędów" supla cloud działa. Loguję się na supla cloud z moja.nazwa.com
Pytanie też masz Status unhealthy (niezdrowy), jakiś pomysł jak to poprawić?.
Code: Select all
supla-server
Status unhealthy (niezdrowy)
Container health (Zdrowie kontenera)
Last output ERROR: The certificate of 'supla-cloud' is not trusted. ERROR: The certificate of 'supla-cloud' hasn't got a known issuer. The certificate's owner does not match hostname 'supla-cloud'
Code: Select all
supla-cloud
Status unhealthy (niezdrowy)
Container health (Zdrowie kontenera)
Last output ERROR: The certificate of 'localhost' is not trusted. ERROR: The certificate of 'localhost' doesn't have a known issuer. The certificate's owner does not match hostname 'localhost'
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.