Błędy w kompilacji Builder
-
Kamil Ból
Witam wygenerowałem dziś kompilacje na esp8266 do wemosa zauważyłem błędy dotyczące zapisu ustawień Config mianowicie zaraz po zainstalowaniu zapis jest możliwy lecz po ustawieniu przekaźników i przycisków wyskakuje błąd strony. Drugi problem polega na tym że zmiana pull up na pull down przycisku wcale nie reaguje. Przycisk reaguje tylko na takie napięcie jakie było początkowo.
-
Kamil Ból
-
Kamil Ból
Tak to widać po kliknięciu w zapisz konfigurację. Trzy Wemosy na telefonie komputerze wszędzie to samo. Aktualizacja też nie pomogła
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Gitman
Ta sama sytuacja jest w opcji led załączenia przekaźnika domyślnie jest low i po mimo zmiany stanu na high i zapisaniu, dalej jest low.Kamil Ból wrote: Tue Feb 21, 2023 1:12 pm Witam wygenerowałem dziś kompilacje na esp8266 do wemosa zauważyłem błędy dotyczące zapisu ustawień Config mianowicie zaraz po zainstalowaniu zapis jest możliwy lecz po ustawieniu przekaźników i przycisków wyskakuje błąd strony. Drugi problem polega na tym że zmiana pull up na pull down przycisku wcale nie reaguje. Przycisk reaguje tylko na takie napięcie jakie było początkowo.
-
Kamil Ból
Ok rozumiem. Jestem w pracy
ale mam laptopa i wemosa na zbyciu spróbuję ustalić w którym miejscu się wykrzacza. Do 22 powinienem ogarnąć
-
Kamil Ból
Wgrałem Podstawę na WEMOSA (Przekaźnik-Przycisk) Wszystko Śmiga, zapis i zmiana pull up pull down Jedyna róznica jest taka że wgrywałem wczesniej na wemosa esp8266 d1 mini i pod to był soft a teraz zrobiłem soft też pod 8266 ale wemos jest 8266ex ten 4mega innego przy sobie nie mam nie wiem czy robi to różnicę
-
Kamil Ból
Zawsze robię erase w flash download tools nigdy problemów z tego tytułu niemiałem a na trzech wemosach na raz to nie możliwe
. Po wgraniu podstaw wszystko śmiga bez błędnie