Błędy w kompilacji Builder

Kamil Ból

Witam wygenerowałem dziś kompilacje na esp8266 do wemosa zauważyłem błędy dotyczące zapisu ustawień Config mianowicie zaraz po zainstalowaniu zapis jest możliwy lecz po ustawieniu przekaźników i przycisków wyskakuje błąd strony. Drugi problem polega na tym że zmiana pull up na pull down przycisku wcale nie reaguje. Przycisk reaguje tylko na takie napięcie jakie było początkowo.
krycha88
Been thanked: 5 times

podaj linka do softu lub pokaż co zaznaczasz przy kompilacji
https://gui-generic-builder.supla.io/
Kamil Ból

Kamil Ból

Tak to widać po kliknięciu w zapisz konfigurację. Trzy Wemosy na telefonie komputerze wszędzie to samo. Aktualizacja też nie pomogła
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
krycha88

Spróbuj najpierw wgrać soft z podstawową konfiguracji przycisk przekaźnik. Jeżeli będzie dobrze to zaktualizuje do tej gdzie masz problem
Gitman

Kamil Ból wrote: Tue Feb 21, 2023 1:12 pm Witam wygenerowałem dziś kompilacje na esp8266 do wemosa zauważyłem błędy dotyczące zapisu ustawień Config mianowicie zaraz po zainstalowaniu zapis jest możliwy lecz po ustawieniu przekaźników i przycisków wyskakuje błąd strony. Drugi problem polega na tym że zmiana pull up na pull down przycisku wcale nie reaguje. Przycisk reaguje tylko na takie napięcie jakie było początkowo.
Ta sama sytuacja jest w opcji led załączenia przekaźnika domyślnie jest low i po mimo zmiany stanu na high i zapisaniu, dalej jest low.
Kamil Ból

Ok rozumiem. Jestem w pracy :) ale mam laptopa i wemosa na zbyciu spróbuję ustalić w którym miejscu się wykrzacza. Do 22 powinienem ogarnąć
Kamil Ból

Wgrałem Podstawę na WEMOSA (Przekaźnik-Przycisk) Wszystko Śmiga, zapis i zmiana pull up pull down Jedyna róznica jest taka że wgrywałem wczesniej na wemosa esp8266 d1 mini i pod to był soft a teraz zrobiłem soft też pod 8266 ale wemos jest 8266ex ten 4mega innego przy sobie nie mam nie wiem czy robi to różnicę
krycha88

Czyli jest teraz dobrze? Może pamięci nie wymazałeś za pierwszym razem?
Kamil Ból

Zawsze robię erase w flash download tools nigdy problemów z tego tytułu niemiałem a na trzech wemosach na raz to nie możliwe :D . Po wgraniu podstaw wszystko śmiga bez błędnie

Return to “GUI Generic”