Sonoff Basic R2 + wygana SUpla z GG
Ktoś podpowie co oznacza , jak dokładnie i kiedy działa opcja : Gdy brak połączenia Wymuś reset ESP.
GG : Gdy brak połączenia Wymuś reser ESP
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Przy zaznaczonej opcji Wymuś reset ESP po 5min od utraty połączenia ESP się zresetuje.
4xShelly 1, Shelly 1L, 2xShelly 2.5, Sonoff T3, 2xSonoff Basic R2, 4xNeo 16A
-
Można by dodać dymki w opisach aby się pytania nie powtarzały tak jak jest to zrobione po części na stronie Gui Generic Builder jak się najedzie na tekst wyświetla się podpowiedz i na stronce konfiguracyjnej GG też wg Mnie można by wprowadzić takie opisy coby nie było takich pytań
-
Koledzy od GUI męczą się nad ograniczeniami związanymi z zajętością pamięci, a tu jeszcze dymki
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
To albo dymki albo 50% więcej powtarzających się pytań na forum taka moja lóźna opinie ale jeśli jest taki problem to rozumiem chociaż ile może zająć 200-500 linijek dodatkowych opisów ?Robert Błaszczak wrote: ↑Mon Feb 27, 2023 10:05 am Koledzy od GUI męczą się nad ograniczeniami związanymi z zajętością pamięci, a tu jeszcze dymki
-
-
Wolę dopytać i się upewnić, niż włączać tą opcję w ciemno.
Po 5 min. następuje "reset ESP" (przywrócenie do ustawień fabrycznych i wymagana jest ponowna konfiguracja) czy jednak "restart ESP" analogicznie jak to jest przy użyciu przycisku "Restart" (ponowne uruchomienie i połączenie z Wifi)?
Osobiście mam nadzieję, że jest to "restart", bo takiej funkcjonalności potrzebuję.
Po 5 min. następuje "reset ESP" (przywrócenie do ustawień fabrycznych i wymagana jest ponowna konfiguracja) czy jednak "restart ESP" analogicznie jak to jest przy użyciu przycisku "Restart" (ponowne uruchomienie i połączenie z Wifi)?
Osobiście mam nadzieję, że jest to "restart", bo takiej funkcjonalności potrzebuję.
-
Powinien być opis " Restart ESP" było by bardziej czytelne