SBW-02 centrala wingo A400
-
mgboczna
Dzień dobry. Mój pierwszy post z zapytaniem ponieważ użyłem lupki i nie znalazłem odpowiedzi. Mam NICE WINGO z centralą A400. Chciałbym podłączyć do niej zakupiony moduł SBW-02 . W jaki sposób podłączyć (do których zacisków- jakiś schemacik) i czy jest opcja pokazywania postępu zamykania w aplikacji ? Pozdrawiam
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?t=8746mgboczna wrote: Wed Apr 05, 2023 9:43 am Dzień dobry. Mój pierwszy post z zapytaniem ponieważ użyłem lupki i nie znalazłem odpowiedzi. Mam NICE WINGO z centralą A400. Chciałbym podłączyć do niej zakupiony moduł SBW-02 . W jaki sposób podłączyć (do których zacisków- jakiś schemacik) i czy jest opcja pokazywania postępu zamykania w aplikacji ? Pozdrawiam
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
mgboczna
Dziękuję serdecznie za szybką pomoc. Pozdrawiam.
-
mgboczna
Cześć. Mam pytanie. SBW 02 i napęd bramy dwuskrzydłowej Nice z centralą A400 . Podłączony w/g schematu , który od Pana otrzymałem. Niby działa ale w aplikacji pokazuje zamknięcie 50% . Poza tym jak otwieram bramę poprzez Google Assist to ją otwiera ale już automatycznie po 20s nie zamyka. Ta sama sytuacja tzn. jak otworzę z aplikacji to też z aplikacji muszę ją zamknąć. Kolejna kwestia to zakładki w cloud.supla: otwieranie bramy i czujnik otwarcia bramy. jak to wszystko skonfigurować aby się " nie gryzło" ? Pozdrawiam.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mgboczna
Możesz opisać łopatologicznie w jaki sposób przenieść 
-
kris.gie
- Has thanked: 1 time
Czujnik pośredniego otwarcia pusty, do czujnika otwarcia przypisz swój czujnik
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
mgboczna
Mam tak:
-
mgboczna
Nie potrafię tego fizycznie zrobić, możesz mi napisać krok po kroku jak to zrobić.