czy jest taka opcja aby supla pokazała się w CarPlay?
fajnie by było aby można było wkręcić w to sterowanie z samochodu!
Supla w Carplay
-
Tylko skróty to poszczególnych funkcji.
Polecam spiąć Suplę z Google Home assistance, wtedy komendy głosowe będzą śmigac w samochodzie lub telefone.
Działa świetnie moim zdaniem.
Polecam spiąć Suplę z Google Home assistance, wtedy komendy głosowe będzą śmigac w samochodzie lub telefone.
No i cały plan spalił na panewce 

-
albo "Google Home" albo "Home assistant" ... (chyba chodziło ci o to pierwsze, ewentualnie po angielskiemu "asystę aplikacji Google Home)Basmar wrote: Wed May 10, 2023 4:04 pm Tylko skróty to poszczególnych funkcji.

YoMan
-
Masz rację, aplikacja Home by Google.
Za dużo tych asystentów.
Za dużo tych asystentów.

-
A wiecie jak zmusić GH do pracy przy zablokowanym telefonie, tzn sam asystent się uruchamia i przyjmuje polecenie po czym mówi "dobrze ale najpierw odblokuj telefon"
-
Funkcja, której szukasz jest w w aplikacji Google otwórz aplikację, ustawienia i zobaczysz opcję Google Assistant, otwórz a tam znajduje się opcja rozpoznawania głosu przy zablokowanym
telefonie
telefonie
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

-
no ale fajnie by było! mieć w samochodzie dostęp do supli! podziwiam że nikogo nie drażni że coś takiego jak "eWeLink" jest w car play a nas niema!
-
viewtopic.php?p=176923#p176923
Tutaj @mipolansk nakreślił, jak widziałby tę sprawę
.
Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Tutaj @mipolansk nakreślił, jak widziałby tę sprawę
Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

-
Jakby polskie państwo ładowało w Suplę kasę, jak robią to Chiny dotując między innymi eWeLink, to Supla byłaby już dawno dostępna w Android Auto i Car Play.ryszard.janiec@op.pl wrote: Wed May 22, 2024 6:13 am no ale fajnie by było! mieć w samochodzie dostęp do supli! podziwiam że nikogo nie drażni że coś takiego jak "eWeLink" jest w car play a nas niema!
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
już by samochody elektryczne produkowała jak xiaomiRobert Błaszczak wrote: Wed May 22, 2024 7:30 amJakby polskie państwo ładowało w Suplę kasę, jak robią to Chiny dotując między innymi eWeLink, to Supla byłaby już dawno dostępna w Android Auto i Car Play.ryszard.janiec@op.pl wrote: Wed May 22, 2024 6:13 am no ale fajnie by było! mieć w samochodzie dostęp do supli! podziwiam że nikogo nie drażni że coś takiego jak "eWeLink" jest w car play a nas niema!

YoMan