Witam
Mam problem z sonoff sv a mianowicie po wejściu w tryb konfiguracyjny i skonfigurowaniu paru rzeczy zapisuje poprawnie ale po wciśnięciu "restart" moduł nie powraca do poprawnej pracy. Przez jakiś czas sieje sieć SUPLAxxxxx następnie po jakimś czasie sieć znika, dopiero odłączenie i załączenie zasilania naprawia problem. Mam to na dwóch różnych SV z różnymi oprogramowaniem z GUI .
Ma ktoś pomysł jak to naprawić . Czy to może przypadłość tych modułów.
Sonoff sv brama
-
Basmar
To jest problem z wersją GG, po zapisaniu danych i restarcie urządzenie zawiesza sie.
Wyłącz urządzenie z zasilania, poczekaj 10 sekund , uruchom powonie. Powinno połączyc się z Supla Cloud, problem rozwiązuje wgranie najnowszej wersji GG lub automatyczny upgreade przez web interface.
Wyłącz urządzenie z zasilania, poczekaj 10 sekund , uruchom powonie. Powinno połączyc się z Supla Cloud, problem rozwiązuje wgranie najnowszej wersji GG lub automatyczny upgreade przez web interface.
No i cały plan spalił na panewce 
-
piotr321
Tak też robię, Może kiedyś pojawi się jakaś poprawka i naprawi te niedogodnośćBasmar wrote: Thu May 11, 2023 1:19 pm To jest problem z wersją GG, po zapisaniu danych i restarcie urządzenie zawiesza sie.
Pozdrawiam
-
Basmar
Wgrałeś najnowaszą wersję GG?
Miałem to samo, po update problem znikną.
Miałem to samo, po update problem znikną.
-
Basmar
Którą werskę wgrałeś?