Varilight V-Pro Smart - dekory

PuteR

Witam, czy ktoś się orientuję gdzie w PŁ można dostać dekory / fronty do tych modułów?? Mogą być oryginalne lub jakieś zamienniki. Ewentualnie może ktoś z osób testujących ma na zbyciu dekor w kolorze czarnym??

Szukałem tego w internecie ale nigdzie nie mogę znalesc zarówno dekorów jak i modułów. Są jedynie na stronach brytyjskich ale koszty wysyłki są mało opłacalne.
robertklepacki94

PuteR wrote: Thu Aug 03, 2023 8:17 pm Witam, czy ktoś się orientuję gdzie w PŁ można dostać dekory / fronty do tych modułów?? Mogą być oryginalne lub jakieś zamienniki. Ewentualnie może ktoś z osób testujących ma na zbyciu dekor w kolorze czarnym??

Szukałem tego w internecie ale nigdzie nie mogę znalesc zarówno dekorów jak i modułów. Są jedynie na stronach brytyjskich ale koszty wysyłki są mało opłacalne.
Napisz do źródła:)
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6329
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
PuteR

robertklepacki94 wrote: Fri Aug 04, 2023 4:57 am
Napisz do źródła:)
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6329
Pisałem niestety od tygodnia bez odpowiedzi i wiadomość nie odczytana. Najwyraźniej rzadko tu zagląda, a że czas mnie goni szukam pomocy gdzie indziej.
Varilight_MB

Złapałeś mnie w trasie urlopowej - PW juz odpowiedziane.
Co do zakupu samych frontów w Polsce to jeszcze nie są dostępne poza systemami modułowymi VariGrid. Usiłujemy przekonać naszych dystrybutorów, ze jest tez rynek dla akcesoriów tego typu podobnie jak w UK. Moze się uda.
Varilight Technical

Return to “Varilight V-Pro Smart”