Dzień dobry.
Zmieniłem oprogramowanie w włączniku Sonoof i mam widoczny w suplo jako włącznik i termometr. Czy to normalne? Jeżeli tak czy mogę go wykorzystać dodatkowo jako termometr?
SONOOF
-
MarcinWLCK
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Nie wiem co to za sonoff i co tam jest wgrane ale prawdopodobnie masz wgrane oprogramowanie (np. GuiGeneric) w wersji z pomiarem temperatury. Pytanie czy kupiłeś również z termometrem (powinien być wlutowany na płytkę i kabelek z czujnikiem wyprowadzony poza obudowę). Jeżeli nie masz sensora to mierzyć nic nie będzieMarcinWLCK wrote: Fri Aug 18, 2023 8:43 pm Dzień dobry.
Zmieniłem oprogramowanie w włączniku Sonoof i mam widoczny w suplo jako włącznik i termometr. Czy to normalne? Jeżeli tak czy mogę go wykorzystać dodatkowo jako termometr?
YoMan
-
MarcinWLCK
Juto napisze co tam wgrałem, ale chyba to co piszesz bo jest na stronie supli. To było kupione lata temu jako sam włącznik i działało pod Ewelink. Pytanie dlaczego jest to jako włącznik i termometr? Może realizować 2 funkcje? Można lutować czujnik do pomiaru temp?
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
na 99% tak tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak
na stronie supli to raczej nie ma oprogramowania ... chyba że na githubie
YoMan