https://icons.supla.io/ nie działa
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Już działa. Więc nie wiem, czy to był chwilowy u mojego dostawcy (Netia), czy po stronie serwera. Cloud w tym czasie działał normalnie.
W ogóle nie ładowała się strona.
W ogóle nie ładowała się strona.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Nie chciałem zakładać nowego tematu dlatego podłączyłem się do tego z racji tytułu. Mam problem z Supla Icons. Znajduję ikonę, która mnie interesuje, naciskam Użyj, po czym pojawia się screen Kompozycja ikony i mieli i mieli i nic się nie dzieje. Sprawdzałem na IOS i na kompie z Win. To tylko u mnie problem, czy może faktycznie coś nie trybi. Może ktoś to potwierdzić czy u niego też jest problem?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
U mnie działaendrju_88 wrote: Tue May 19, 2026 6:03 am Nie chciałem zakładać nowego tematu dlatego podłączyłem się do tego z racji tytułu. Mam problem z Supla Icons. Znajduję ikonę, która mnie interesuje, naciskam Użyj, po czym pojawia się screen Kompozycja ikony i mieli i mieli i nic się nie dzieje. Sprawdzałem na IOS i na kompie z Win. To tylko u mnie problem, czy może faktycznie coś nie trybi. Może ktoś to potwierdzić czy u niego też jest problem?
Serwer prywatny czy publiczny?
Najlepsze suple dla Twojego domu 
Publiczny , svr80klew wrote: Tue May 19, 2026 8:19 amU mnie działaendrju_88 wrote: Tue May 19, 2026 6:03 am Nie chciałem zakładać nowego tematu dlatego podłączyłem się do tego z racji tytułu. Mam problem z Supla Icons. Znajduję ikonę, która mnie interesuje, naciskam Użyj, po czym pojawia się screen Kompozycja ikony i mieli i mieli i nic się nie dzieje. Sprawdzałem na IOS i na kompie z Win. To tylko u mnie problem, czy może faktycznie coś nie trybi. Może ktoś to potwierdzić czy u niego też jest problem?
Serwer prywatny czy publiczny?