Mam pewien problem i tak szczerze mówiąc od 2 dni nie mogę sobie poradzić. Konfiguruje sonoff mode basicR2. Przechodzę przez konfigurator płynnie w aplikacji. Następnie dodaję urządzenie co pokazuje mi soniff świecąc ciągle nie migając. Dostaje komunikat od aplikacji że urządzenie zostało dodane pomyślnie. Jest jedyn tylko problem nie widzę urządzenia w aplikacji
Konfiguracja supla nie wyświetla się urządzenie po konfiguracji w aplikacji
-
Gradek
Witam wszystkich,
Mam pewien problem i tak szczerze mówiąc od 2 dni nie mogę sobie poradzić. Konfiguruje sonoff mode basicR2. Przechodzę przez konfigurator płynnie w aplikacji. Następnie dodaję urządzenie co pokazuje mi soniff świecąc ciągle nie migając. Dostaje komunikat od aplikacji że urządzenie zostało dodane pomyślnie. Jest jedyn tylko problem nie widzę urządzenia w aplikacji
czyli nie mogę nim sterować. Coś jest z tym urządzeniem nie tak ? 
-
kiler88
- Been thanked: 1 time
Włączyłeś Rejestrację urządzeń na cloud.supla.org ?
Próbowałeś skonfigurować przez 192.168.4.1 zamiast dodawać przez aplikację?
Próbowałeś skonfigurować przez 192.168.4.1 zamiast dodawać przez aplikację?
-
Gradek
Tak, zrobilem tak jak nalezy zgodnie z instrukcja, ale jak wchodze na lokalizacje i sprawdzam podpiete warunkowanie pokazuje mi ze jest pusto
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.