WIELE KONT W JEDNEJ APLIKACJI

mkim

Sytuacja:
Mamy 5 różnych kont na cloudzie (5 różnych lokalizacji/systemów niepowiązanych ze sobą).
Chcemy dodać wszystkie do aplikacji (wszystkie na jednym telefonie).

Teraz mamy tak jakby 2 opcje (jeśli dobrze to rozumiem):

1 opcja: możemy dodać sobie po kolei te 5 kont (przez TWOJE KONTO -> DODAJ KONTO) i supla je zapamięta
i wtedy możemy sobie klikając na odpowiednie konto (np. nr 1, nr 2, ..., nr 5) w miarę wygodnie przełączać lokalizacje/kanały przypisane do poszczególnych kont
ALE wtedy tak jakby "widzimy" TYLKO te kanały z tego konta na którym aktualnie jesteśmy

screen:
supla_konta.jpg
2 opcja: możemy sobie po prostu udostępnić lokalizacje/kanały dla danego użytkownika i podpiąć do naszej "głównej" supli (uzyskamy w ten sposób np. jedną długą listę lokalizacji/kanałów itd. ale to nie do końca wygodne rozwiązanie - bo tutaj musimy po kolei to dodawać z każdego clouda - czyli tyle ile kont/cloudów to tyle razy musimy to ustawiać)

Chodzi mi bardziej o to czy da się jakoś w miarę szybko zrobić?
Czy da się to tak ustawić aby (z poziomu samej aplikacji) na głównym ekranie widać było wszystkie kanały ze wszystkich kont jednocześnie?
Tak żeby nie trzeba było się przełączać pomiędzy kontami tylko mieć taką "rozwijaną" listę kont na "głównym" ekranie aplikacji?
Taka opcja dodatkowa "wyświetl wszystkie lokalizacje i kanały ze wszystkich powiązanych kont na ekranie głównym"

Z góry dziękuję za odpowiedź :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Nie da się. Taka filozofia. Rozwiązaniem, które u mnie się sprawdza to zainstalowanie kilku instancji apki supli (np za pomocą Parallel Space lub wykorzystania alternatywnej apki z forum) i tylko szybko się przełączam pomiędzy apkami a one sobie działają w tle
YoMan

YoMan wrote: Fri Oct 27, 2023 3:28 pm Nie da się. Taka filozofia. Rozwiązaniem, które u mnie się sprawdza to zainstalowanie kilku instancji apki supli (np za pomocą Parallel Space lub wykorzystania alternatywnej apki z forum) i tylko szybko się przełączam pomiędzy apkami a one sobie działają w tle
Dziękuję za odpowiedź

Return to “Pomoc”