Witajcie!
Ja również otrzymałem przesyłkę i zacząłem zabawę
Pierwsze wrażenie? Ale ten moduł jest mały 40/38/17mm robi to wrażenie i umożliwia wsadzenie go w naprawdę małą dziurę

Zaciski śrubowe wydają się solidne i spokojnie do nich wciśniemy przewód 2,5mm. Tak jak wspomniał kolega wcześniej, nadruki są słabo widoczne, trzeba nim kręcić i znaleźć odpowiednie światło, żeby zobaczyć wszystko wyraźnie.
Na płytce mamy ESP32 i solidne tranzystory, które mogły by sobie pozwolić na nieco większy Amperaż dla kanału, ale podejrzewam, że chodzi tutaj o kwestie chłodzenia i stąd ograniczenie do 2A.
Pierwsze uruchomienie
Tutaj obyło się bez niespodzianek. Zarówno z poziomu aplikacji dodanie urządzenia jak i przez ręczne łączenie z jego wifi obyło się bez problemu.
Przy ręcznym łączeniu się z wifi modułu mamy sporo opcji do konfiguracji co jest jak najbardziej na + dla zaawansowanych użytkowników, ale moim zdaniem w zakładce dodatkowych ustawień #0 Dimmer.., #1 Dimmer… powinno być opisane raczej LED1, LED2 itd tak żeby po prostu opisy wyjść łączyły się z opisami na obudowie. Brak spójności opisów może zagubić mniej zaawansowanych.
image0.jpeg
Pozostaje dalej przy menu konfiguracyjnym. Po wpisaniu wszystkich danych do połączenia modułu klikam save &reset i nic. Po kilkukrotnym klikaniu wciskaniu w końcu jakimś cudem udało się, wyskoczył żółty pasek save, i myślę przecież klikalem save & reset i nie wiedziałem czy on się zrestartuje czy nie. Dodajcie do żółtego paska info o resecie tzn save & reset

Zaznaczam jeszcze, że wszystkie operacje robię przez iOS/Safari więc kwestia mało precyzyjnego przycisku to może kwestia przeglądarki.
image2.jpeg
Po tym moim klikaniu i resetowaniu w jednym momencie dostałem info, że czas detekcji multiklika nie może być krótszy niż 0.3 a przecież fabrycznie przyszedł z wartością 0.2.
image1.jpeg
Na chwile bieżącą to tyle co udało mi się dopatrzeć, gdy tylko zamontuję moduł w miejscu docelowym odezwę się z kolejnymi spostrzeżeniami

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.