Zapraszamy do testowania nowej wersji v23.11 - BETA
W tej wersji bez większej rewolucji, drobne poprawki i kilka mniejszy dodatków:
- wsparcie dla czujników hotelowych (również w GKW-01),
- wsparcie dla czujnika uzbrojenia alarmu,
- lekka zmiana widoku ogólnego termostatu - zmieniony wygląd przycisków plus/minus.
Poprawki błędów:
- własne ikonki dla termostatów powinny się wyświetlać prawidłowo,
- usprawnione zostało wykrywanie zmiany subfunkcji (grzanie/chłodzenie) przy otwartym widoku termostatu,
- poprawione zostało wyświetlanie termostatów, które nie posiadają przypisanych termometrów.
Link do aplikacji: https://drive.google.com/file/d/1vs7-mB ... sp=sharing
v23.11 - Zapraszamy do testów
-
Zainstalowanio pomyślnie.
Pytanko, dlaczego własna ikonka nie zmienia stanu przy termostacie?
-
Aktualnie ikona informuje tylko o funkcji/subfunkcji termostatu. Jeśli chodzi o to czy aktualnie chłodzi/grzeje, to o tym informuje strzałka lub jej brak koło temperatury na liście.lukasz06 wrote: Mon Nov 13, 2023 2:42 pm Zainstalowanio pomyślnie.
-
Aplikacja wysypuje się przy wykresie temperatury (THW01), gdzie wybieramy agregację "godzin lub dni" i klikniemy w sam wykres.
-
Już chciałem napisać, że u mnie jest wszystko ok, ale jednak ...luki1260 wrote: Mon Nov 13, 2023 6:23 pm Aplikacja wysypuje się przy wykresie temperatury (THW01), gdzie wybieramy agregację "godzin lub dni" i klikniemy w sam wykres.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Nie wiem, czy to celowe, ale w wykresach liczników energii (słupkach), pierwsze dotknięcie, powoduje wyświetlenie szczegółów w tzw kafelce, a następne dotknięcie powoduje zniknięcie tej kafelki itd ...
-
Dzięki, sprawdzę. Chociaż sprawdzałem to dzisiaj i mi działało.. musiał się jakiś chochlik wkraśćluki1260 wrote: Mon Nov 13, 2023 6:23 pm Aplikacja wysypuje się przy wykresie temperatury (THW01), gdzie wybieramy agregację "godzin lub dni" i klikniemy w sam wykres.
-
Poprawione: https://drive.google.com/file/d/1vs7-mB ... sp=sharingluki1260 wrote: Mon Nov 13, 2023 6:23 pm Aplikacja wysypuje się przy wykresie temperatury (THW01), gdzie wybieramy agregację "godzin lub dni" i klikniemy w sam wykres.