ZAMEL SBW-02 Nie działa skrót do bramy siri

Wojtek-er

Cześć. Mam sbw-02, próbowałem już chyba wszystiego. Wcześniej miałem już SBW-02 - i działało świetnie, ale link też musiałem kilka dni ustawiać, aż zadziałało. W aplikacji działa zarówno funkcja bramki jak i bramy. Czujników otwarcia brak. Było dobrze i po wymianie nie umiem sobie przypomnieć tej konfiguracji - chyba żaden producent tego do takiego stopnia nie komplikuje jak supla.
Proszę o pomoc.
pzygmunt

Do jakiej bramy podłączyłeś ? Teraz też nie założyłeś czujników ? Link wygenerowałeś dla akcji "Otwórz/zamknij". Użyty link działa po wklejeniu w pasek adresu przeglądarki ?
Wojtek-er wrote: Sun Nov 26, 2023 7:55 pm chyba żaden producent tego do takiego stopnia nie komplikuje jak supla.

Podaj przykłady.
Apple nie wspiera integracji chmura chmura. Wymaga budowania bramek lub użycia ich SDK na pokładzie urządzenia. Do tego dochodzą uwarunkowania licencyjne.
Wojtek-er

ok, ale byle chiński patent na TUYA ma to ładnie zintegrowane. No nie to jest ważne. Dostałem suplę, to już jej użyję. tylko proszę o pomoc…
IMG_0005.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt

Nie odpowiedziałeś na moje pytania.
Wojtek-er

pzygmunt wrote: Sun Nov 26, 2023 8:42 pm Nie odpowiedziałeś na moje pytania.
Przepraszam, nie zauważyłem żadnego pytania.
Wojtek-er

pzygmunt wrote: Sun Nov 26, 2023 8:01 pm Do jakiej bramy podłączyłeś ? Teraz też nie założyłeś czujników ? Link wygenerowałeś dla akcji "Otwórz/zamknij". Użyty link działa po wklejeniu w pasek adresu przeglądarki ?

Podłączyłem to do bramy typu noname z otobram z allegro.
Też nie ma czujników.
Nie wiem jak wygenerować link do akcji otwórz/zamknij.
Po wklejeniu do przeglądarki muszę kliknąć otwórz zamknij - żeby zadziałał.

Pozdrawiam
pzygmunt

viewtopic.php?t=9696

Zaznacz "Otwórz / zamknij", a następnie kliknij zakładkę "Otwórz i zamknij" i taki link skopiuj/przetestuj.

PS. Zachęcam do podłączenia czujników.

Return to “ZAMEL SBW-02”