Mew 01 zbyt małe przekładniki
-
karsys
Witajcie. Mam klienta który posiada sporo urządzeń sterowany h za pomocą supli, klient ten posiada również nieduża piekarnie w której chce założyć licznik mew01. Problem polega na tym że o ile prad w module dodatkowym 400A był by wystarczający to przekroje kabli nie dają możliwości na zapięcie go na główne zasilanie (szyna miedziana 50x10 lub 3x2x240mm2). Czy jest jakaś szansa na postawienie mew-a w takiej konfiguracji czy zostają tylko dedykowane stacyjne analizator z komunikacją z ? Z góry dziękuję za odzew
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Zerknij na to: viewtopic.php?p=159521&hilit=szynoprzewody#p159521
i skontaktuj się z @bacman. On szukał rozwiązania na szynoprzewody, więc może Ci pomoże. Zamel nie oferuje przekładników na szynoprzewody.
i skontaktuj się z @bacman. On szukał rozwiązania na szynoprzewody, więc może Ci pomoże. Zamel nie oferuje przekładników na szynoprzewody.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
kiler88
- Been thanked: 1 time
Może komuś udałoby się dodać do GG obsługę SDM630MCT V2, on jest na standardowe przekładniki. Znalezienie przekładników w standardzie MEW'ki to jest raczej nie możliwe. A MEW na przekładniki x/5A to by pewnie musiał mieć zupełnie inny układ pomiarowy, chyba że na zasadzie przystawki jak MRP, to pewnie najłatwiej byłoby osiągnąć.
Edit:
Teraz patrzę, że kolega @bacman właśnie taki licznik podpinał, może jak będzie miał chwilę to się wypowie, czy końcowo wszystko działa jak należy.
Edit:
Teraz patrzę, że kolega @bacman właśnie taki licznik podpinał, może jak będzie miał chwilę to się wypowie, czy końcowo wszystko działa jak należy.