ZAMEL SUPLA LICZNIK IMPULSÓW WI-FI LIW-01

andrzejbielsko

WITAM,
chciałbym zliczać impulsy z wodomierza za pomocą Zamel LIW-01 ale na wodomierzu mam nakładkę radiową.
Co można zrobić żeby LIW-01 zliczał impulsy ?
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Mirosław F.

Jeżeli jest nakładka radiowa to nic nie zrobisz. Możesz zmienić nakładkę na przewodową jeżeli masz taką możliwość. Podaj model licznika.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
zzrr

Jaka jest obecnie aktualna wersja softu dla LIW-01?. Dzisiaj zauważyłem że mój LIW "wisiał" od 22 lutego. Nie reagował na przycisk config, dopiero odłączenie zasilania pomogło. Może jakaś aktualizacja samoczynnie mu wchodziła i coś nie poszło. Jest to możliwe? Obecnie w Cloud wyświetla mi wersję softu 2.8.58. Dioda zliczająca impulsy migała co jakiś czas. Ale nie zwróciłem uwagi czy po resecie i połączeniu dobił mi jakieś zaległe kWh. Idzie to jakoś sprawdzić?
zzrr

zzrr wrote: Mon Apr 15, 2024 4:19 pm Jaka jest obecnie aktualna wersja softu dla LIW-01?. Dzisiaj zauważyłem że mój LIW "wisiał" od 22 lutego. Nie reagował na przycisk config, dopiero odłączenie zasilania pomogło. Może jakaś aktualizacja samoczynnie mu wchodziła i coś nie poszło. Jest to możliwe? Obecnie w Cloud wyświetla mi wersję softu 2.8.58. Dioda zliczająca impulsy migała co jakiś czas. Ale nie zwróciłem uwagi czy po resecie i połączeniu dobił mi jakieś zaległe kWh. Idzie to jakoś sprawdzić?
2.8.58 8-)

Return to “ZAMEL LIW-01”