Przekroczenie mocy

michal188
Posts: 139
Joined: Tue Sep 01, 2020 9:28 pm

Post

Witam podpowie ktoś jak ustawić na Mew przekroczenie np na wszystkich fazach 17 kw ?
cinas
Posts: 227
Joined: Sun Aug 14, 2022 6:59 am

Post

Dodajesz moc z poszczeglnych faz i na końcu porównanie do wartości
( 14148 - to jest ID licznika musisz wpisać swój )
{{state(14148).phases[0].powerActive + state(14148).phases[1].powerActive + state(14148).phases[2].powerActive > 17000}}
Last edited by cinas on Sat Dec 09, 2023 7:46 am, edited 1 time in total.
User avatar
YoMan
Posts: 2338
Joined: Thu Apr 30, 2020 5:18 pm
Location: Częstochowa

Post

cinas wrote: Sat Dec 09, 2023 7:13 am Dodajesz moc z poszczeglnych faz i na końcu porównanie do wartości
( 14148 - to jest ID licznika musisz wpisać swój )
{{state(14148).phases[0].powerActive + state(14148).phases[1].powerActive + state(14148).phases[2].powerActive < 17000}}
Chyba ">" na końcu
YoMan
________________________________________
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 ;)
cinas
Posts: 227
Joined: Sun Aug 14, 2022 6:59 am

Post

Dokładnie , już poprawiam

Return to “SUPLA Scripts”