Multiclic jak działą

lizi0

Hej, walczę z skutkiem mizernym z multiklikiem dla przycisku który otwiera bramę garażową. Dokładnie to chodzi mi o to że jak przycisnę raz przycisk to zmienia akcję na sonofie i brama garażowa się otwiera ale jak np. przytrzymam ten sam przycisk to ma się otworzyć brama wjazdowa. Tak więc przypisałem do "przytrzymania przycisku" kanał otwierania/zamykania bramy wjazdowej, w samym generiku jest ustawiony przycisk jak i multiclic i przytrzymanie ale całość nie działa. Możecie podpowiedzieć co mam skopane?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan

Te fragmenty, które wkleiłeś wydają się być poprawne. Problem musi być gdzieś indziej.
YoMan

Dla potomnych...oczywiście problem tkwił w kabelkologii. Brama garażowa do wiśnowski na automacie somfy, brama wjazdowa to BFT, urządzenia działają na innych kluczach więc do Somfiego został dodany sterownik Proximy Nm żeby pilot od BFT sterował tym i tym. DO tego sonoff SV do samej bramy garażowej żeby był "smart home" ale okazało się że przycisk na ścianie był podpięty bezpośrednio pod Somfy i to dlatego Sonoff nie reagował :P

Błahy rozwiązanie ale samo życie.

Return to “GUI Generic”