Konfiguracja ROW01 po zmianie sieci

Sterownik jednokanałowy
michalo1805
Posts: 3
Joined: Sat Jul 22, 2023 1:42 pm

Post

Cześć.
Zmieniłem sieć wi-fi , nie mogę skonfigurować 🙄
Co mam zrobić żeby włączyć oświetlenie z ROW01 🤔
Pietras81
Posts: 1863
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

michalo1805 wrote: Sat Jan 06, 2024 8:18 pm Cześć.
Zmieniłem sieć wi-fi , nie mogę skonfigurować 🙄
Co mam zrobić żeby włączyć oświetlenie z ROW01 🤔
Najprościej to przy nowym sprzęcie ustawić to samo hasło sieciowe i nazwe sieci. Nic nie trzeba w tedy robic.. Jeśli jest to nie możliwe to zrób sobie hotspota z poprzednimi danymi sieci i wówczas z poziomu clouda przełączysz urządzenia w tryb konfiguracyjny lub zalogujesz się do urządzeń po ip I zmienisz siec na tą właściwą.
https://pietras-81.aqi.eco/
michalo1805
Posts: 3
Joined: Sat Jul 22, 2023 1:42 pm

Post

Raczej ustawię to samo hasło sieciowe I nazwe sieci.
Gdy robię hotspota, to tracę wi-fi na tym urządzeniu na którym włączam hotspota 😏
Dziękuję za informacje.

Return to “ZAMEL ROW-01”