Błąd przy próbie wyłączenia urządzenia

Safrad
Posts: 88
Joined: Mon Dec 20, 2021 1:28 pm

Post

Cześć, przy próbie wyłączenia urządzeń (nie kanałów) wyskakuje błąd (w załączeniu).
Urządzenie nie wyłącza się.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
proxxon
Posts: 93
Joined: Wed Nov 22, 2017 2:42 pm

Post

Hej, też to zauważyłem, obejściem jest nadanie nazwy modułowi.
User avatar
fracz
Posts: 2262
Joined: Fri Oct 28, 2016 10:56 pm
Location: Kraków

Post

robertklepacki94
Posts: 1008
Joined: Thu Sep 02, 2021 1:06 pm

Post

Ja jeszcze zauważyłem że na każdym termostacie w reakcjach brakuje tłumaczenia 2 wierszów :)
tłumaczenie.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
Adamo28
Posts: 159
Joined: Sun Nov 08, 2020 2:54 pm

Post

proxxon wrote: Mon Jan 15, 2024 7:53 am Hej, też to zauważyłem, obejściem jest nadanie nazwy modułowi.
Ale tylko za pierwszym razem, jak nadasz nazwę i zapiszesz wszystko jest ok, potem jak usuniesz nazwę i wracasz do pustego pola nadal jest ok, chodzi o pierwszy zapis jakieś nazwy.

Return to “CLOUD”