Podłączenie BME 280 DO SONOF BASIC
-
[email protected]
Witam jak podłączyć BME 280 do sonof BASIC
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Na pewno jest bezpieczniejszy.
Jeśli modyfikujesz urządzenia na 230 V, to trzeba mieć odpowiednią wiedzę odnośnie urządzeń elektrycznych. Np. trzeba wiedzieć, czy urządzenie ma separację galwaniczną.
Jeśli nie wiesz o czym mowa, to lepiej i bezpieczniej używać urządzeń zasilanych z USB
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
mar11111
Potwierdzam! Wemos jest spoko! Też niedawno zaczynałem od R2 ale pod sugestią kolegów tutaj obecnych dałem sobie spokój.
Swoją drogą, z tym dotykaniem językiem to jednak zawsze lepiej się dwa razy zastanowić. Ja nie uważałem i się już prawie 20 lat męczę [ŻART]
Swoją drogą, z tym dotykaniem językiem to jednak zawsze lepiej się dwa razy zastanowić. Ja nie uważałem i się już prawie 20 lat męczę [ŻART]
-
[email protected]
Witam podpiąłem czujnik jak na zdjęciu i w supli nie pokazuje mi pomiarów z czujnika. Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach? Czy trzeba wgrać program?
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
A masz w sofcie czujnik bme jeśli tak to trzeba piny poustawiać. Jeśli nie masz to nowy soft.[email protected] wrote: Sun Jan 28, 2024 9:59 am Witam podpiąłem czujnik jak na zdjęciu i w supli nie pokazuje mi pomiarów z czujnika. Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach? Czy trzeba wgrać program?
https://pietras-81.aqi.eco/
-
[email protected]
A jak sprawdzić soft? Był wgrany pod Supla
-
Pietras81
- Been thanked: 1 time
Kliknij w aplikacji na literkę i w kółeczku, tam pojawi się adres ip wpisz go w przeglądarkę zaloguj się wpisując pewnie użytkownik admin hasło pass i pokaz zakładki.
https://pietras-81.aqi.eco/