Jestem jak widać nowy na forum i choć szukałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytania niestety takowych nie znalazłem więc postanowiłem w końcu zarejestrować się i zapytać Was o radę.
Posiadam Sonoff'a Mini 10A (z zmienionym softem) do którego podłączony jest zasilacz do ledów podświetlających nazwę ulicy z nr domu.
Dla powyższego zestawu w Supli utworzyłem harmonogram że ma sie włączyć o zachodzie słońca i wyłączyć np. o 23 i znów włączyć o 5 rano i wyłączyć o wschodzie słońca. Przez dłuższy czas wszystko śmigało ale od nowego roku zauważam że co chwile jakaś akcja w harmonogramie nie została wykonana więc usunąłem poprzedni harmonogram i napisałem go na nowo i tym razem może z 2 tygodnie było dobrze ale znów co chwile nie wykonuje jakiś akcji stąd moje pytania
1) Mam zaznaczoną opcje "Powtórz, gdy niewykonane" a w logach Wykonania widze tylko że jakaś akcja jest nieudana i nigdy jeszcze sie nie spotkałem żeby próbował powtórzyć akcje żeby doszła do skutku. Dlaczego ta opcja nie działa?
2) Czy da się zrobić jakiś backup harmonogramów\scen?
3) Czy można gdzieś podejrzeć jakieś logi czy ten Sonoff nie rozłącza sie z sieci wifi?
4) Pytanie otwarte pt. "Co tu poszło nie tak że nie działa?" xD
Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi
Pozdrawiam