Witam. Mam w szufladzie nieużywany Basic R2, stwierdziłem że wykorzystam go jako czujnik otwarcia drzwi bocznych w garażu.... Wgrałem odpowiedni soft dla krańcówki i jest problem. Jak podepnę krańcowke (pod masę i tx-bo tak skonfigurowałem) do sonofa to po włożeniu do prądu nie startuje.... Dziwna akcja zupełnie.
Ale jak włączę najpierw sonoffa a później podłącze krańcówkę to działa wszystko ok. W aplikacji mam stan drzwi.
Kurcze nie rozumiem co może być przyczyną że podpięty kontaktron nie pozwala na uruchomienie sonoffa
Basic R2 + kontaktron Sonnof nie startuje
-
mar11111
Czytam czytam i nie mogę pozbierać informacji w odniesieniu do Basic R2. Rozumiem na tą chwilę że krańcówka podpięta pod TX nie pozwala się mu uruchomić? Czyli pozostaje mi druga opcja dla krańcówki RX?
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
Na przyszłość dla ciebie i innychmar11111 wrote: Tue Feb 20, 2024 8:54 pm Czytam czytam i nie mogę pozbierać informacji w odniesieniu do Basic R2. Rozumiem na tą chwilę że krańcówka podpięta pod TX nie pozwala się mu uruchomić? Czyli pozostaje mi druga opcja dla krańcówki RX?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023