Witam
Od paru dni mam problem z powiadomieniami bramy garażowej gdy otwieram przychodzi ok 10 powiadomień ze brama otwarta i gdy zamykam tak samo. W czym może być problem ? Dodam ze wczesniej bylo wporzadku przychodzilo jedno
Powiadomienia
-
Ikona zmienia stan kilka razy podczas ruchu bramy ?
-
Utworzyłem scene która wyśle powiadomienie z opóźnieniem
ale nie wiem jak to zrobić
Następnie utwórz reakcję, na zamknięcie bramy, która przerywa i uruchamia wcześniej utworzoną scenę.
-
W Cloud wchodzisz w kanał czujnika otwarcia bramy i tam:csharnas wrote: Mon Feb 26, 2024 10:57 am Utworzyłem scene która wyśle powiadomienie z opóźnieniem
Następnie utwórz reakcję, na zamknięcie bramy, która przerywa i uruchamia wcześniej utworzoną scenę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Utworzyłem dwie sceny. Scena gdy brama się otwiera i scena brama zamknięta
Niestety mam problem gdy brama się otworzy przychodzi powiadomienie brama otwarta i zaraz drugie powiadomienie brama zamknięta
I tak samo jest w przypadku zamknięcia
Niestety mam problem gdy brama się otworzy przychodzi powiadomienie brama otwarta i zaraz drugie powiadomienie brama zamknięta
I tak samo jest w przypadku zamknięcia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Scena z powiadomieniem nie powinna otwierać bramy. Tam ma być tylko opóźnienie i powiadomienie. Popraw to i jeśli nadal nie będzie działać, to wrzuć zdjęcie obu scen i ich reakcji