Odczyt temperatury - czarna czcionka na czarnym tle. [Błąd po aktualizacji]

vitia

Po ostatniej aktualizacji cloudu w aplikacji kolor czcionki wyświetlającej temperaturę zmienił mi się na czarny z białego. Zważywszy na ciemny motyw w telefonie, temperatura jest teraz niemal niewidoczna.

Domyślam się, że to jakiś błąd/niedopatrzenie. Nie wiem jak to inaczej zgłosić niż pisząc posta. Wpierw czekałem po prostu, ale sytuacja się nie zmieniła od paru dni.
Tak więc niniejszym proszę o poprawienie tej funkcji 🙂
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Supla nie ma wsparcia jeszcze dla trybu ciemnego.
Jeśli coś wcześniej działało, to było to przez przypadek.
Trzeba poczekać na oficjalne wsparcie dla tej funkcji

Wersja Clouda nie ma na to wpływu. Pewnie miałeś też aktualizację apki
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
vitia

Może i w tle coś się innego zadziało, ale zgrało się to idealnie z aktualizacją clouda właśnie.
Miałem przez cały czas białą czcionkę odczytu temperatury. Nadal mam białą czcionkę przy nazwach urządzeń - to osobny temat? Czy też mam to "nie wiadomo w jaki sposób"?
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

vitia wrote: Sun Mar 03, 2024 10:05 am Może i w tle coś się innego zadziało, ale zgrało się to idealnie z aktualizacją clouda właśnie.
Miałem przez cały czas białą czcionkę odczytu temperatury. Nadal mam białą czcionkę przy nazwach urządzeń - to osobny temat? Czy też mam to "nie wiadomo w jaki sposób"?
Pokaż screen.

Ogólnie supla ma wszędzie jasne tło i ciemną czcionkę. Jedynie na zielonym tle pojawia się jasna czcionka.
Jeśli masz gdzieś odwrócone kolory, to musiał to sztucznie system na telefonie wymusić. Niestety ten wymuszany tryb ciemny nie zawsze działa dobrze.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “Ogólna dyskusja”