Od lat wszystko działało idealnie w trybie ciemnym na telefonie Xiaomi. Dziś po aktualizacji wygląda to tak jak na poniższym zrzucie ekranu. Problem dotyczy tylko temperatur...
Tak w ogóle to trochę szkoda że nie ma opcji włączenia trybu ciemnego tylko trzeba ustawić to w systemie.
Dzisiejsza aktualizacja a wymuszony tryb ciemny.
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Było już wielokrotnie, że aplikacja nie wspiera oficjalnie trybu ciemnego.
A że u Ciebie wcześniej działało, to miałeś po prostu szczęście.
U mnie akurat działa dalej OPPO Reno10 Pro, ale u dziecka (na Samsungu S23 Ultra) wygląda jak u Ciebie.
Z tego co wiem, nie ma na to "lekarstwa".
Może w przyszłości się zmieni, osobiście nie uważam tego za "must have"...
A że u Ciebie wcześniej działało, to miałeś po prostu szczęście.
U mnie akurat działa dalej OPPO Reno10 Pro, ale u dziecka (na Samsungu S23 Ultra) wygląda jak u Ciebie.
Z tego co wiem, nie ma na to "lekarstwa".
Może w przyszłości się zmieni, osobiście nie uważam tego za "must have"...
Wiesz, że Supla współpracuje z urządzeniami Zigbee? Więcej szczegółów tutaj: https://forum.supla.org/viewforum.php?f=127
Nec Hercules contra plures!
Nec Hercules contra plures!
-
Ten tryb ciemny to sprawka androida, sam odwróca kolory jak mu się podoba. Każda wersja Andka może robić to inaczej. Jeszcze każdy może mieć jakąś nakładkę systemową producenta do UI.
W apce dodanie trybu ciemnego w sytuacji gdy od początku nie był wspierany, to nie takie hop siup, ale kiedyś będzie
Jak ktoś zerka w kod to zauważy, że dużo się dzieje i podwaliny są.
@mipolansk
wymiata 
W apce dodanie trybu ciemnego w sytuacji gdy od początku nie był wspierany, to nie takie hop siup, ale kiedyś będzie

Jak ktoś zerka w kod to zauważy, że dużo się dzieje i podwaliny są.
@mipolansk

SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
SOP 2024
-
Problem zostanie rozwiązany jak oficjalnie wprowadzimy tryb nocny do aplikacji. Już bliżej niż dalej.
-
Od razu proszę dodać żeby aplikacja śledziła motyw telefonu i zmieniała automatycznie w zależności od dnia i nocy.pzygmunt wrote: Wed Mar 06, 2024 8:09 am Problem zostanie rozwiązany jak oficjalnie wprowadzimy tryb nocny do aplikacji. Już bliżej niż dalej.
-

Tak to działa w standardzie
SOP 2023 
SOP 2024
SOP 2024
-
Myślę sobie tak... gdyby miała być poprawka za kilka miesięcy to by @pzygmunt napisał "będzie za kilka miesięcy" albo "będzie już wkrótce"
a skoro... apka od pierwszego wydania ma ok. 8 lat. To bliżej niż dalej musi być mniej niż 4.
Tak by trzeba przyjąć że panowie mają szczere i dobre chęci więc trzeba by to jeszcze podzielić co najmniej przez 2

Więc jak nic wychodzi że za dwa będzie.
Ale może to być i cztery

-
Zwróć uwagę na to jak zmieniło się ostatnio tempo rozwoju aplikacji.
-
Zdecydowanie masz rację. W takim razie dzielimy przez trzypzygmunt wrote: Wed Mar 06, 2024 7:52 pm Zwróć uwagę na to jak zmieniło się ostatnio tempo rozwoju aplikacji.

A tak na poważnie... tło aplikacji to nie jest coś co w mojej ocenie warto przekładać na początek kolejki zaplanowanych prac.
Przy okazji... Trudno nie zauważyć waszej pracy. No i cierpliwości czasami. Z mojej strony to tylko podziękować...