Pytanie pomysł na projekt który planuje zrealizować nie wiem jeszcze na jakim sterowniku.
Czy za pomocą SUPLI można wykonać oświetlenie podbitki tak aby spełniało następujące warunki:
- jest ściemnione na 30%, a jak zostanie pobudzone czujnikiem ruchu lub sygnałem otwórz z garażowej bramy włącza się na określony czas na 100% natężenia? Dodatkowo można dołożyć sygnał z alarmu to również włącza się na 100% natężenia?
Oswietlenie podbitka
-
A jakie masz żródło oświetlenia żarówki czy ledy na 12-24V ??jotko wrote: Wed Mar 13, 2024 8:04 pm Pytanie pomysł na projekt który planuje zrealizować nie wiem jeszcze na jakim sterowniku.
Czy za pomocą SUPLI można wykonać oświetlenie podbitki tak aby spełniało następujące warunki:
- jest ściemnione na 30%, a jak zostanie pobudzone czujnikiem ruchu lub sygnałem otwórz z garażowej bramy włącza się na określony czas na 100% natężenia? Dodatkowo można dołożyć sygnał z alarmu to również włącza się na 100% natężenia?
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Jeszcze nie mam żadnego oświetlenia. Jest plan na realizacje w 2024 i pomysł w głowie.
Sterownik ROW-04M spełni oczekiwania ad sterowania ale czy da się wykonać funkcję ściemniania oświetlenia 30% do 100%?
30% chce pozostawić na stałe w godzinach nocnych i włączać na 100% dla pewnych warunków.
Sterownik ROW-04M spełni oczekiwania ad sterowania ale czy da się wykonać funkcję ściemniania oświetlenia 30% do 100%?
30% chce pozostawić na stałe w godzinach nocnych i włączać na 100% dla pewnych warunków.
-
jotko wrote: Wed Mar 13, 2024 8:09 pm Jeszcze nie mam żadnego oświetlenia. Jest plan na realizacje w 2024 i pomysł w głowie.
Jak byś chcial na paskach ledowych to nie ma problemu. Z żarówkami różnie bywa.
https://pietras-81.aqi.eco/
-
Tak szukam Oświetlenie podbitki dachowej LED typ RGB ale jeszcze nie znalazłem takich do wmontowania.