Brak kanałów w reakcjach

880 V

Nie widzę wszystkich kanałów w reakcjach, harmonogramach i grupach. Urządzenie to row-07. Urządzenie łączy się z siecią. Mogę nim sterować w aplikacji. Nie działa żadna opcja automatyki. Co ciekawe w aplikacjach call supla, supla scripts kanały są dostępne.
robertklepacki94
Has thanked: 5 times
Been thanked: 14 times

880 V wrote: Wed Mar 20, 2024 5:12 am Nie widzę wszystkich kanałów w reakcjach, harmonogramach i grupach. Urządzenie to row-07. Urządzenie łączy się z siecią. Mogę nim sterować w aplikacji. Nie działa żadna opcja automatyki. Co ciekawe w aplikacjach call supla, supla scripts kanały są dostępne.
Nie masz przypadkiem poprzestawianych kanałów pomiędzy ,,Włącznik zaislania" a ,,Oświetlenia" ?
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
880 V

Wszystkie są jako włącznik zasilania
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Pokaż zrzut ekranu
SUPLA.... Nareszcie w domu.
880 V

Nie bardzo rozumie po co zrzut ekranu. Nie jestem wstanie pokazać całej listy moich kanałów. Zwłaszcza że nie ma na niej potrzebnych.
Opiszę jeszcze raz.
W aplikacji i cloud widzę urządzenie i mogę nim sterować.
Jeżeli chce dodać reakcje, grupę, harmonogram to nie widzę tych kanałów. Wydaje mi się że nie widzę kanałów też z innych urządzeń a mam ich ok 60. Wszystkie są zalogowane i działają. Jeżeli w cloud wejdę na urządzenie i tam dodam grupę z tym kanałem to wtedy mogę utworzyć reakcje z tą grupą i tak chwilowo sobie poradziłem. Generalnie kiedy chce utworzyć reakcje typu jak włączę gniazdko to włącz inne gniazdko to nie mam na liście tego drugiego.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Jaka przeglądarka, która wersja ? Jaki OS ?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
880 V

Hmm... O tym nie pomyślałem
Android i chrome. Sprawdzę na Windows.
Last edited by 880 V on Wed Mar 20, 2024 4:16 pm, edited 1 time in total.
880 V

Inne przeglądarki i systemy również nie widzą wszystkich kanałów.
Brakuje ok 20 kanałów. Udało się problem rozwiązać.
Kiedy rozwijam listę kanałów zamiast wybierać z dostępnych, wpisałem nazwę szukanego kanału i o dziwo pojawia się na liście i można go używać.
Problem chyba rozwiązany. Dziękuję za pomoc.
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

880 V wrote: Wed Mar 20, 2024 4:15 pm Inne przeglądarki i systemy również nie widzą wszystkich kanałów.
Brakuje ok 20 kanałów. Udało się problem rozwiązać.
Kiedy rozwijam listę kanałów zamiast wybierać z dostępnych, wpisałem nazwę szukanego kanału i o dziwo pojawia się na liście i można go używać.
Problem chyba rozwiązany. Dziękuję za pomoc.
A może po prostu nie przewijałeś tej listy z kanałami tylko uznałeś, że są tylko 3 widoczne ?
YoMan

Mam ponad 70 kanałów. Tak jak napisałem wcześniej brakuje na liście ok 20

Return to “Pomoc”