Przekaźniki połączone szeregowo

sas56

2 przełączniki.png
Podczas lektury Forum natrafiłem na powyższy tekst. Jak rozumiem chodzi o przekaźniki wirtualne a nie fizyczne.
Czy ktoś mógłby przybliżyć mi temat i wyjaśnić co z tym ma wspólnego termostat Fracza ? Z góry dziękuję za informacje.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

ciężko stwierdzić co to za wątek. Wkleiłeś zrzut ekranu zamiast wrzucić linka.
Niemniej zakładam, że chodzi o fizyczne przekaźniki, wirtualnych nie mogę sobie wyobrazić w fizycznym szeregu (a raczej można taką funkcjonalność stworzyć programowo ale to nie mówi się na to podłączenie szeregowe/równoległe).
YoMan

[ciężko stwierdzić co to za wątek. Wkleiłeś zrzut ekranu zamiast wrzucić linka.
Niemniej zakładam, że chodzi o fizyczne przekaźniki, wirtualnych nie mogę sobie wyobrazić w fizycznym szeregu (a raczej można taką funkcjonalność stworzyć programowo ale to nie mówi się na to podłączenie szeregowe/równoległe).
YoMan/quote]

Tak to jest jak leśnik się za kabelki bierze ;) , ale już się poprawiam: viewtopic.php?p=141838#p141838.
RomanG
Has thanked: 26 times
Been thanked: 7 times

Ja prawdopodobnie Ci nie pomogę, ale jeżeli napisałbyś, co chcesz zrobić i czego oczekujesz, to na pewno ktoś jest w stanie coś doradzić!
YoMan
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

sas56 wrote: Thu Mar 21, 2024 1:42 pm
[ciężko stwierdzić co to za wątek. Wkleiłeś zrzut ekranu zamiast wrzucić linka.
YoMan/quote]

Tak to jest jak leśnik się za kabelki bierze ;) , ale już się poprawiam: viewtopic.php?p=141838#p141838.
Tak jak kolega powyżej wspomniał łatwiej będzie pomóc jak napiszesz co chcesz zrobić. Natomiast jeżeli chodzi ci o problem postawiony w pierwszym poście tamtego wątku to dzisiaj jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest suplowy termostat. Wtedy tego nie było i kombinowaliśmy jakieś protezy, obejścia, etc.
YoMan

Return to “Ogólna dyskusja”