Hej. Zostało mi jeszcze parę PCB do czujnika bateryjnego temperatury i wilgotności do projektu: viewtopic.php?t=14680
Nie chce mi się już tego składać, a może ktoś będzie miał ochotę się pobawić i złożyć sobie taki czujnik lub parę czujników.
Cena jaka mnie interesuje za sztukę to 5 zł plus koszty wysyłki, cena taka bo chcę się tego pozbyć u zająć się innymi zaległymi projektami . Mam tego parę sztuk.
Zdjęcie płytki:
IMG_20240325_173258.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by veeroos on Fri Apr 26, 2024 4:40 am, edited 1 time in total.
Zamel Mew-01, Zamel PEW-01, Zamel SBW-01, Zamel THW-01, Zamel SRW-01, Zamel mSLW-02, Auraton BOX + Indor Sensor, Airly Gate By Veeroos, Zigbee to Supla Gateway + sensors, Zamel SGW-01 and more
veeroos wrote: Mon Mar 25, 2024 4:39 pm
Hej. Zostało mi jeszcze parę PCB do czujnika bateryjnego temperatury i wilgotności do projektu: viewtopic.php?t=14680
Nie chce mi się już tego składać, a może ktoś będzie miał ochotę się pobawić i złożyć sobie taki czujnik lub parę czujników.
Cena jaka mnie interesuje za sztukę to 5 zł plus koszty wysyłki, cena taka bo chcę się tego pozbyć u zająć się innymi zaległymi projektami . Mam tego parę sztuk.
Zdjęcie płytki:
IMG_20240325_173258.jpg