Dzisiaj zauważyłem że zamiast godzin/minut są cały czas dni , nawet jeśli zawężę obszar oglądania do kilku godzin (wybrany zakres oglądania 7 dni )
Wydaje mi się że w poprzednich wersjach tak nie było
.
IOS wykres , oś X dla czujnika temp i wilgotnosci
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Chyba chodzi o legendę osi X?
-
tak
tam gdzie widac 25 mar , 26 mar
jak zmienie zakres na 24 h to wtedy pokazują sie godziny/minuty, ale od zawsze uzywam zakresu 7 DNI i gdy wykres zawężałem do 1-2 dni to dni /legenda osi X automatycznie zmieniała sie na godziny / minuty (tak to było w poprzednich wersjach, co mi bardziej pasowalo)
-
Jakiś błąd musiał się wkraść. Postaram się poprawić.
Dzięki za informacje
Dzięki za informacje

-
Przy okazji , rzuć okiem w kanale „wind” w aplikacji na iOS jest błędna jednostka „l/m2”. Dotyczy to urządzeń na esp i supla-device for Linuxmipolansk wrote: Tue Mar 26, 2024 7:26 am Jakiś błąd musiał się wkraść. Postaram się poprawić.
Dzięki za informacje![]()
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024

-
Logika jest taka, że dla zakresu poniżej 24 godzin wyświetlam godziny, a powyżej dni. Pomimo, że masz wybrane 7 dni, tak naprawdę nie miałeś chyba historii na 7 dni, ale ok. 2 dni. Ponieważ 2 dni to więcej niż 24 godziny, to wyświetliło się prawidłowo. Natomiast przy zawężeniu zakresu poniżej 24 godzin, wtedy wyświetlają się dni (jednak dotyczy to się tylko zakresu wybranego do prezentacji, a nie powiększania na wykresie). Niestety biblioteka, której używamy do rysowania wykresów jest dość uboga..wsosniak wrote: Tue Mar 26, 2024 5:39 am Dzisiaj zauważyłem że zamiast godzin/minut są cały czas dni , nawet jeśli zawężę obszar oglądania do kilku godzin (wybrany zakres oglądania 7 dni )
Wydaje mi się że w poprzednich wersjach tak nie było