nie działa mi https://supla.fracz.com/

pbrys
Posts: 19
Joined: Sun Mar 07, 2021 7:27 pm

Post

czy są jakie śproblemy z tym serwisem ?
fracz.jpg
cały czas sie ładuje i lipa
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
klew
Posts: 8708
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

pbrys wrote: Thu May 02, 2024 7:23 am czy są jakie śproblemy z tym serwisem ?

fracz.jpg

cały czas sie ładuje i lipa
Ten serwis już dawno był przeniesiony na https://scripts.supla.io/
Kilka dni temu była awaria serwera, na którym stoją skrypty, i serwer był przeniesiony. Dlatego domena fraczowa przestała działać - choć też powinna być przeniesiona na nowy serwer, ale widocznie coś tam nie poszło :)
Zapisz sobie nowy adres domeny - on nie będzie zmieniany.
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
pbrys
Posts: 19
Joined: Sun Mar 07, 2021 7:27 pm

Post

:oops:

dzięki
User avatar
akszyn
Posts: 181
Joined: Wed May 22, 2019 2:40 pm
Location: Szczecin

Post

U mnie co parę minut głośnik google gada po angielsku że błąd supla Fracz API timeout czy coś w tym stylu więc co teraz powinienem zrobić aby nie gadał mi przez całą noc co kilka minut
Supla na pokładzie wemosa D1 mini z relay shield (gate Zybiego)z DS18B20 + sonoff basic (domyślny soft) + broadlink RM mini 3 + Philips hue white z bridge v1 + LoraTap (RF 433) z kinetycznym przełącznikiem + ai-speaker Dev1 i Dev3
User avatar
pzygmunt
Posts: 18526
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Może gdzieś używasz nieistniejącej domeny ?
viewtopic.php?p=119563&hilit=supla.fracz.com#p119563

Return to “Pomoc”