Wyzwalacz akcji

Bartek.bc@interia.pl
Posts: 20
Joined: Wed Jan 25, 2023 12:02 pm

Post

Przestało działacz używania wyzwalacza akcji przez włącznik dzwonkowy. Czy jest to problem z chmura bo przejrzałem całe kabelki i niby dobrze a ostatnie kilka dni wszystko dzialalo.i wyświetla to co w zalaczniku
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
klew
Posts: 8708
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

Jakie urządzenie i wersja softu?
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
Bartek.bc@interia.pl
Posts: 20
Joined: Wed Jan 25, 2023 12:02 pm

Post

Wemos a soft wgrany z GUI i chodziło od poniedzialku
Bartek.bc@interia.pl
Posts: 20
Joined: Wed Jan 25, 2023 12:02 pm

Post

O ck chodzi z tym błędem że konfiguracja została zmieniona .gdzie szukać problemu?
User avatar
klew
Posts: 8708
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

A jaka wersja softu?
Jak masz skonfigurowane to urządzenie? Na jakim kanale masz ten wyzwalacz akcji?
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:
Bartek.bc@interia.pl
Posts: 20
Joined: Wed Jan 25, 2023 12:02 pm

Post

Na d7 wgrałem z GUI generic przekazniki przełącznik i krancowki. Poprostu i to działa jako silownik do furtki. Opcją rolety otwiera i zamyka. I di tego dzwonek przy furtce krok po kroku i otwierał i zamykal
Bartek.bc@interia.pl
Posts: 20
Joined: Wed Jan 25, 2023 12:02 pm

Post

I ten wyzwalacz wysypało bo nawet na krótko zwierając nie zalcza przekaznikow
kurus
Posts: 1082
Joined: Wed Jan 15, 2020 8:17 pm

Post

Usuń urządzenie z cloud niech doda się na nowo i zobaczysz.
Bartek.bc@interia.pl
Posts: 20
Joined: Wed Jan 25, 2023 12:02 pm

Post

Tak też zrobilem I nie pomogło. Ale zadziałało dzięki pomocy Alberta zmienienie w konfiguracji na pin rx z s

Return to “Pomoc”