Problem supla

robi05
Posts: 10
Joined: Wed Mar 13, 2024 7:47 pm

Post

Witam próbuję zrobić reakcję na zmianę temperatury gdy wzrośnie powyżej zadanej i nie można , wcześniej robiłem to i było wszystko ok . Wygląda to jakby problem po stronie supli

jest tylko jakaś ( Kiedy temperatura przechowywania jest wartością )
nie da się zmienić mniejsze na większe nie działa zmiana
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Lector
Posts: 1428
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań

Post

U mnie działa wszystko po staremu.
Jaka przeglądarka, może tu coś jest nie tak.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://3d-lamp.photos/
User avatar
klew
Posts: 8647
Joined: Thu Jun 27, 2019 12:16 pm
Location: Wrocław

Post

Supla Cloud nie działa poprawnie z automatycznymi tłumaczami stron.
Wyłącz sobie tłumacza i w dolnym lewym rogu przełącz sobie język na polski i wtedy sprawdź czy działa.
Widzimy się na Supla Offline Party vol. 2 :!:

Return to “Ogólna dyskusja”