Shelly RGBW - problem
-
Witam mam problem z Shelly rgbw a mianowicie po wgraniu supli z GG wszystko działa prócz sterowania 230v poprzez moduł dodany do zestawu oparty o transoptor. Dodam że przez wgraniem supli sterowanie działo prawidłowo.
-
Masz jakiś schemat? Mam u siebie rgbw co prawda nie instalowałem tego ustrojstwa ale.ciekacze czy też bym miał ten problem
-
ok, zatem podłączyłem to ustrojstwo i faktycznie nie działa załączanie shelly z przycisku. Poszedłem o krok dalej i podłączyłem zgodnie z instrukcją czyli przełącznik działa na 0 24VDC i to na wejście i tez nie działa. Podłączenie jak tutaj https://botland.store/shelly-home-autom ... 62191.html
wydaje mi się że winne mogą być ustawienia niby przycisk wiązany jest z przekaźnikiem którego defacto nie ma. Natomiast jak się wejdzie w ustawienia LED to tam przypisany jest przycisk 1. No ale mogę się mylić natomiast potwierdzam mi sterowanie na GG z przycisku tez nie działa
wydaje mi się że winne mogą być ustawienia niby przycisk wiązany jest z przekaźnikiem którego defacto nie ma. Natomiast jak się wejdzie w ustawienia LED to tam przypisany jest przycisk 1. No ale mogę się mylić natomiast potwierdzam mi sterowanie na GG z przycisku tez nie działa
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.