Z radością informujemy, że grono naszych partnerów powiększyło się o firmę HPD, która od ponad 20 lat specjalizuje się w produkcji i sprzedaży sygnalizatorów poziomu cieczy przewodzących. W wyniku zawiązanej współpracy powstanie dwupoziomowy sygnalizator WiFi, wyposażony w bezprzewodowe sondy, które świetnie sprawdzą się w monitorowaniu napełnienia miedzy innymi w zbiornikach na nieczystości czyli tzw. szamba lub wód deszczowych.
https://hpd.com.pl/
Współpraca z firmą HPD
-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
To jest nawet ŚWIETNA wiadomość.
Brakuje tego typu urządzeń na rynku.
Jak by co, to jako pierwszy zgłaszam się do testów.
Brakuje tego typu urządzeń na rynku.
Jak by co, to jako pierwszy zgłaszam się do testów.
-
Wiadomość bardzo dobra zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. I jaka trwałość czujników będzie oraz zasięg. Ale jak jestem raczej pozytywnie nastawiony bo wiem że jak już się za coś bierzecie to wychodzi lepiej niż się spodziewałem.
A więc czekamy na jakieś wieści na temat dostępności urządzeń i ceny bo jednak cena odgrywa dużą rolę.
A więc czekamy na jakieś wieści na temat dostępności urządzeń i ceny bo jednak cena odgrywa dużą rolę.
-
Wiadomo może już coś więcej.
Kiedy pojawi się ?
Kiedy pojawi się ?
-
Niebawem będziemy kończyć prace nad softem.
-
Ciekawe czy te urządzenia sprawdzą się w przepompowniach.
To zmora przydomowych oczyszczalni. O fakcie niedziałającej/zaciętej właściciel dowiaduje się gdy ściek jest niedotleniony i złoże nadaje się do wymiany lub ponownego zaszczepienia. A wystarczyłoby alarm o wysokim stanie. Trzymam kciuk.
To zmora przydomowych oczyszczalni. O fakcie niedziałającej/zaciętej właściciel dowiaduje się gdy ściek jest niedotleniony i złoże nadaje się do wymiany lub ponownego zaszczepienia. A wystarczyłoby alarm o wysokim stanie. Trzymam kciuk.
e-talking............
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
Byłem tam - Supla Offline Party 2023
-
-
Najpierw musimy skończyć oprogramowanie. Później urządzenie trafi do testów, a dopiero po testach na rynek. Tak więc jeszcze trochę to potrwa.
-
Jakby ktoś potrzebował testera to chętnie się na to piszę.