Dzień dobry
Chciałbym zapytać czy ma ktoś problemy z gosund i innymi pracującymi na GG v6.0.4 z routerami lte tplink po max 27h mi się to ustrojstwo wylogowuje z sieci i jedynie pomaga wyjecie i włożenie wtyczki do prądu by ponownie się zalogowało to do wifi???
Problem z rozłączający się gosund sp111 na GG v6.0.4
-
Pierwsze co to zaktualizuj GG, z tego co pamiętam któraś wersja 6.x.x miała jakiś problem z zawieszaniem się.SebastianKiwacz wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 4:24 pm Dzień dobry
Chciałbym zapytać czy ma ktoś problemy z gosund i innymi pracującymi na GG v6.0.4 z routerami lte tplink po max 27h mi się to ustrojstwo wylogowuje z sieci i jedynie pomaga wyjecie i włożenie wtyczki do prądu by ponownie się zalogowało to do wifi???
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Podpowie ktoś jak dla który mam plik wrzucić dla gosund sp111 by się to zaktualizowało? Ewentualnie jak wygenerować sobie prawidłowy plik z generatora bo nigdy tego nie robiłem?
-
Szablon sp111 v.1.1 zwykle działa, najpierw go pobierz. Potem ściągnij uploader dwuetapowy. Potem Wprowadź gniazdko w tryb konfiguracyjny i wczytaj uploader, po chwili wyświetli się uproszczona strona do załadowania właściwej binarkiSebastianKiwacz wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 2:31 pm Podpowie ktoś jak dla który mam plik wrzucić dla gosund sp111 by się to zaktualizowało? Ewentualnie jak wygenerować sobie prawidłowy plik z generatora bo nigdy tego nie robiłem?
YoMan
-
dzięki.
nowsze niż GG 6.0.3 i 6.0.4 nie rozłączają się na niestabilnej sieci mi już.
problem tkwi w niestabilnym połączeniu internetowym (nie WiFi)
w/w ver. mają problem z ponownym połączeniem się na niektórych routerach do cloud po braku odpowiedzi
ale nie wiem czemu... nie będę dochodził skoro na nowszym jest OK
nowsze niż GG 6.0.3 i 6.0.4 nie rozłączają się na niestabilnej sieci mi już.
problem tkwi w niestabilnym połączeniu internetowym (nie WiFi)
w/w ver. mają problem z ponownym połączeniem się na niektórych routerach do cloud po braku odpowiedzi
ale nie wiem czemu... nie będę dochodził skoro na nowszym jest OK
-
Jeszcze jedno pytanie by nie zaczynać nowego tematu niepotrzebnie:
Czy można jakoś wymusić restart modułu gosund sp111 jak utraci połączenie z serwerem? Mam wrażenie z
Że nie wersja tu generic gui jest problemem a słabe niestabilne połączenie po jego utracie niektóre moduły i tu zagadka dlaczego nie wznawiają połączenia....?
Czy można jakoś wymusić restart modułu gosund sp111 jak utraci połączenie z serwerem? Mam wrażenie z
Że nie wersja tu generic gui jest problemem a słabe niestabilne połączenie po jego utracie niektóre moduły i tu zagadka dlaczego nie wznawiają połączenia....?
-
Jeśli soft masz z gui to w konfiguracji jest ptaszek do zaznaczenia.SebastianKiwacz wrote: ↑Mon Jul 29, 2024 4:17 pm Jeszcze jedno pytanie by nie zaczynać nowego tematu niepotrzebnie:
https://pietras-81.aqi.eco/