Poszukujecie głowic termostatycznych współpracujących z Suplą? Mamy dla Was znakomite wieści. Kilka miesięcy temu nawiązaliśmy kontakt z Firmą Lars, właścicielem marki Auraton. Od tamtego czasu intensywnie pracowaliśmy nad powstaniem bramki pomiędzy Suplą, a urządzeniami Auraton wyposażonymi w energooszczędny procesor. Jesteśmy na finiszu tych prac, dlatego z radością informujemy, że już niebawem oferta urządzeń współpracujących z Suplą rozszerzy się o niewielkich rozmiarów, ciche, energooszczędne głowice termostatyczne, listwy sterowania ogrzewaniem podłogowym, czujniki zalania, zawory, termostaty, oraz tradycyjne sterowniki komunikujące się radiowo. Tym samym możemy ogłosić, że Supla zyskała kolejnego Partnera posiadającego duży potencjał w obszarze projektowania i produkcji urządzeń dla rynku Smart Home. Jak zawsze przed wprowadzeniem bramki do sprzedaży, dla zainteresowanych wzięciem udziału w testach, Auraton przekaże pulę urządzeń o czym wkrótce będziemy informować.
https://auratonsmart.com/
Współpraca z Auraton Smart
-
michael
No coś wspaniałego!!
Nareszcie
Koniecznie muszę to u siebie zainstalować
Koniecznie muszę to u siebie zainstalować
-
YoMan
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Ja, ja, ja ..... !!! koniecznie !!! .... walczę z ogrzewaniem u rodziców - stara instalacja i kombinacje ze sterowaniem za pomocą pompy centralnej
Głowic wyczekuję jak kania dżudżu 
Na testy piszę się obiema rękami !!! Na zakup również.
Na testy piszę się obiema rękami !!! Na zakup również.
YoMan
Na taką wiadomość czekałem od.....dawna.
Fajnie, że Supla się rozwija i coraz więcej firm widzi w tym systemie duży potencjał.
Posiadam system mieszany ogrzewania ( podłogówka + grzejniki).
Będzie mi niezmiernie miło przetestować produkty tej firmy,
dużo o niej słyszałem i cieszę się, że nawiązaliście z nią współpracę.
Tak więc piszę się na testy,
Fajnie, że Supla się rozwija i coraz więcej firm widzi w tym systemie duży potencjał.
Posiadam system mieszany ogrzewania ( podłogówka + grzejniki).
Będzie mi niezmiernie miło przetestować produkty tej firmy,
dużo o niej słyszałem i cieszę się, że nawiązaliście z nią współpracę.
Tak więc piszę się na testy,
Wreszcie wyjaśniło się skąd na Githubie różne ciekawe zmiany. Posiadam instalację mieszaną z grzejnikami (głowice ZigBee i termostatyczne) oraz ogrzewanie podłogowe na rozdzielaczu z siłownikami i termostatami sterującymi. Chętnie wezmę udział w testach nowych urządzeń.
-
QLQ
Nareszcie. Też czekałem na coś takiego.
Zgłaszam się do testowania.
Zgłaszam się do testowania.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....